|
||
|
|
#753 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
Pesmergeler aldiklari istihbarat dogrultusunda donlarini bile agaclarda asili birakip icerilere kactilar...Ortalikta Amerikan Askeri de yok...
Son Düzenleme Gaddarson tarafından 05-12-2007 01:30 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#755 (permalink) |
|
Senior Member
|
neler oluyor hele bir bakin...ne tür bir hazirlik yapiliyor...son iki gündür Iran ile ilgili Amerikan ve uluslararasi Atom enerjisi kurumundan yapilan aciklamalara bir bakin...bir anda Iran Nükleer tehdit olmaktan cikti...
|
|
|
|
|
#757 (permalink) |
|
Senior Member
|
ayrica Mercedes 64550 adet CLS'i yakit tanklarindaki sorun nedeni ile geri cagiriyor...daha ne olsun...kriz geliyorum dimez...nahaaaaaaaaaaaaaaaaa...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
|
#759 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
günaydın....
69950 ortalama ile uzunları verdim....yetmiyormuş gibi bir de oradan kısa gittim... 71500'e kadar yükselişe oynasam da kısa gitmemdeki tek sebep GBP/USD paritesi oldu..... bu parite ağustos krizinde de aynı şekilde çift dalga halinde yamulmuştu......şimdi yine 2. dalgaya başlamış gibi duruyor grafiklerde..... |
|
|
|
|
#761 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
büyük bir oyun oynuyorlar ya hayırlısı.....
avrupa verileri kötü gelince birden afalladılar ve yukarı gidemediler....ee pozisyonları gereği aşağı da gidemediler..... anında devreye abd futureları girdi....fişek gibi yeni zirve yapınca kimse satışa geçemedi..... zorlama hareket ile yukarı yaptıkları buradan da belli..... 4-5 gün daha salağa yatacağız anlaşılan.....akıllı hareketlerle kazanamadığımız parayı salak salak hareketlerle kazanıyoruz..... |
|
|