|
||
|
|
#1151 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
Alıntı:
bu ara dow bu gece çok artmasada yarına da bıraksa ![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1153 (permalink) |
|
Senior Member
|
ormanın birinde ayının biri ava çıkmış karnı çok aç ormanda yiyecek hiçbirşey yok derken birkaç metre ötesinde beyaz renkli bir tavşan var gidip onu gırtlağından tutmuş tam öldürücü darbeyi vuracakken bir iyilik meleği yani ben çıkagelmiş ve ayıyla tavşana seslenerek
-boşuna kavga etmeyin niye bu düşmanlık gelin size 3 dilek hakkı tanıyacağım dileyin ne dilerseniz demiş tavşan -ben bir tane motosiklet istiyorum demiş ayı -ben bu civarda yaşayan bütün ayıların dişi olmasını ve bana aşık olmasını istiyorum demiş ve melek ikisininde dileğini yerine getirmiş sıra gelmiş ikinci dileklere tavşan -bir tane de kask istiyorum demiş ayı -bende bu ormanda yaşayan bütün ayıların dişi olup bana aşık olmasını istiyorum demiş bu dileklerde tamam ve sıra son dileklere gelmiş ayı -dünyadaki tüm ayılar dişi olsun ve bana aşık olsun istiyorum tavşan bu dilek üzerine meleğin verdiği motosiklete binmiş kaskını başına geçirmiş ve -BEN BU AYININ İBNE OLMASINI İSTİYORUM deyip son sürat uzaklaşmış ![]() |
|
|
|
|
#1154 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ayının biri ormanda koşuyormuş.Onu gören kaplumbağa ;
Hayrola ayı kardes bu ne telaş demiş. Ayı :ormana vergi memuru gelmiş ondan kaçıyorum. Kaplumbağa; Sen bi garip ayısın ne işin olur vergi memuruyla? Ayı:olur mu bende kürk,hanimda kürk,çocuklarda kürk...Ve koşmaya devam etmiş. Kaplumbağa bir müddet düşünmüş o da koşmaya başlamış Onu gören leylek bu ne telaş demiş. Ormana vergi memuru gelmiş ondan kaçıyorum demiş kaplumbağa Leylek: Sen neden kaçarsın ki demiş. Kaplumbağa:Yaw bende ev,hanımda ev,çocuklarda ev.. Leylek bir müddet düşünmüş ve hızla uçmaya başlamış Yolda maymuna raslamış.Maymun nedenini sorunca durumu anlatmış ;bende yazlık,hanımda yazlık,çocuklarda yazlık demiş ve uçmaya devam etmiş. Maymun bir müddet düşünmüş ,o da koşmaya başlamış Birden yerinde durmuş,düşünmüş; Ben ne kaçayım ki vergi memurundan demiş, Benim got açık,halamin gotü açık,çocukların gotü açık...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaa.. Son Düzenleme Gaddarson tarafından 05-12-2007 09:19 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#1155 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ateistin biri,doğa ,tabiata hayran kalarak ormanın içinde dolaşıyormuş. "Tabiat ne güzel ağaçlar, renkler yaratmış." diye düşünerek dolaşırken aniden karşısına kocaman , vahşi bir ayı çıkar , ateist adam korkar ve kaçmaya başlar .Ateist önde ayı arkada koşarken ayı sonunda adamı yakalar altına alır.Ayı tam pençesini kaldırıp adama vurmak üzere iken ateist adam can havli ile ''Allahım yardım eyle'' diye bağırır. Bir anda herşey donar ; nehir akmaz , rüzgar esmez , yapraklar kımıldamaz olur.Ayıda pençesi havada öylece donakalır.
Hemen yanıbaşlarında bir ışık belirir, ışığın içinden birses şöyle der ''Hani sen tanrı tanımazdın, şimdi ne oldu?'' Ateist utanarak başını öne eğer. Işıktaki ses devam eder. " Hadi dile ne dilersen, kabul edilecektir." Ateist adam ''ben şimdi iman ettim desem buna yüzüm yok,bunu istemeye hakkım da yok, ama bu ayı iman ederse belki benim kurtulma şansım olur , ben ayının iman etmesini istiyorum " der. Işıktaki ses "dileğin kabul olacaktır "diye cevap verir ve kaybolur. O anda yeniden rüzgar esmeye, nehir akmaya,yapraklar kımıldamaya başlar. Ayının ateiste inmek üzere kalkan pençesi yere iner ve sonra ayı iki pençesini göğe doğru kaldırarak şöyle dua eder " Ey Allahım senin rızan için oruç tuttum , sana inandım , senin rızkınla orucumu açıyorum. Son Düzenleme Gaddarson tarafından 05-12-2007 08:05 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#1156 (permalink) |
|
Senior Member
|
Pavlov’un köpekleri kendi aralarında konuşmaktadır. Biri diğerine;
- Yahu sen bu şartlanma kuramına inanıyor musun? - Hayır, ama ne zaman zil çalsa, salağın biri bize yemek getiriyor!.. hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaa... |
|
|
|
|
#1157 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ördeğin biri bir gün bara gider ve sorar:
- Ekmek var mı? - Yok - Ekmek var mı? - Yok - Ekmek var mı? - Yok... Bir daha ‘ekmek var mı’ diye soracak olursan seni gagandan duvara çivilerim! - Çivi var mı? - Yok!.. - Ekmek var mı?.. |
|
|
|
|
#1159 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
senaryo.....dün avrupa yıkılırken kısalayan yarın margin call......
bugün kıalayan yarınki yükseliş 73 bine kadar olduğunda cuma günü margin call..... ve bunların işi seans arası biter..... yani cuma 14:00'e kadar tüm uzunlardan arınıp kısalamak lazım....bana göre...... bugün, dün 68750'den uzunlarımı 69950'den verince gaza geldim bir de üstüne kısa gittim....eşşek kafamla......onu da 1000 puan yukarıdan kapayıp tekrar uzunladım.....boş yere 2000 puandan oldum....... sırf 200 puan aşağıdaki desteğe gelecekler inadı yüzünden...... yarın bu inadı yapmayacağım....uzunu kapasam bile kısa gitmek yok......soluklanıp tekrar uzunlayacağım.....cuma seans arası işimi bitiririm...... salı günü kendilerine yukarı öarj yaratmak için....pazartesi satarlar abd'de.......o yüzden cuma yarım şort....pazartesi ilave şort......salı yarısını kapa....yarısı ile fed kararını bekle...... sonra ver elini 11111 dow.......37500 vadeli...... |
|
|
|
|
#1160 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu yükseliş yarın da devam ettiğinde abd'de......bovespa zirve yeniler.....bunu gören diğerleri zirveye göz diker.......o yüzden geri kalan 3-4 günde de salağı oynamaya devam edeceğiz.....
|
|
|
|
|
#1161 (permalink) |
|
Senior Member
|
usd tüm dünyada değer kazanmaya başladı.....ne euro tanıyor ne pound.....bir gop paralarına karşın değer kaybediyor ki tuzağın allahı sözkonusu......
altın vuruşa hazırlanıyorlar.........önümüzdeki hafta dow 1000 puan düşebilir......o yüzden günsonuna asla uzunda girmem....hatta futurelar artı olsa nötr bile girmem....ama az ama çok kısada gireceğim.....çünkü çakılışı muhteşem olacak...... |
|
|