|
||
|
|
#1626 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
Avrupa borsalarında hisse senetleri, ECB Başkanı Trichet'in
bugünkü para politikası toplantısına ilişkin yaptığı açıklamaların ardından değer kaybetti. Trichet'in açıklamalarının yatırımcıların faiz indirimi beklentilerine destek vermemesi bu gerilemede etkili oldu. Analistler, Trichet açıklamalarında Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyondaki yukarı yönlü risklerden endişe duymaya devam ettiğini vurgulamasının satışlarda rol oynadığını ifade ediyorlar. Şu sıralarda FTSE 100 Endeksi 31 puan kayıpla 6462.8, Dax endeksi 25.46 puan kayıpla 7919.31 puandan işlem görüyor. Foreks Haber Merkezi
| Faydalı Linkler |
|
|
#1627 (permalink) |
|
Senior Member
|
iste budur arkadaslar...bankaya 100 dolar borcunuz varsa o sizin sorununuzdur...100 milyon dolar borcunuz varsa o bankanin sorunudur...bu benim vaktiyle kacinilmaz yükselisimin en basit aciklamasidir...
|
|
|
|
|
#1632 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
havada parende atip 3 smac yaptim...ilk ikisinden bi yukari bi asagi...komisyondan sonra...850 puvan yapmisim...
son smacta golu yedim...70.375 ortalamayla beliyos... |
|
|
|
|
#1633 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Avrupa Merkez Bankasi (amb) Baskani
Jean-claude Trichet, Fiyat Istikrariyla Ilgili Artan Risklere Karsi Durmaya Hazir Olduklarini Soyledi. Trichet, Banka Yonetim Kurulunun, Yuzde 4 Olan Faiz Oranlarini Sabit Tutmaya Karar Verdigi Toplantinin Ardindan Yaptigi Aciklamada, Bankanin Ozellikle Yuksek Petrol Fiyatlari Kaynakli Ikincil Etkiler Konusunu ''saglama Alacagini'' Soyledi. Orta Vadede Fiyat Istikrari Risklerinin ''somutlasmamasina'' Ugrasacaklarini Ifade Eden Trichet, Butun Gelismeleri Izleyip Yerinde Ve Zamaninda Hareket Edeceklerini Belirtti. Trichet, Avro Bolgesinde Ekonominin Temellerinin Guclu Oldugunu, Ancak Mali Piyasada Yasanan Turbulansin Yarattigi Etkiler Bulundugunu Soyledi. Fiyat Istikrari Konusundaki Risklerin Arttigina Dikkati Ceken Trichet, ''banka Yonetim Kurulumuz, Fiyat Istikrari Konusundaki Artan Risklere Karsi Durmaya Hazirdir'' Dedi. -aa-