|
||
|
|
#1728 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
salo vob ile ilgilendiğimden beri kağıtları pek takip edemiyorum.vob a girmeden önce karsan'ı yakaladım. uzun süre takip ettim.o zaman formda yazmıyordum.çevremdeki herkese söyledim.kimse almadı .1125 den harekete geçti 1200 1300 1400 1500 almadım .ne zaman düşüş kanalını yüksek işlem hacmi ile geçti.%10 artıda iken 1600 lerden daldım.3200 lere kadar gitti.tüm paramı karsan a yatırmıştım.son bu olaydan sonra kağıt ile ilgilenmiyorum.
|
|
|
|
|
#1730 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1732 (permalink) |
|
Senior Member
|
pirim hatırlarmısın sana geçen hafta , 74000 de benim topiğe gel üyebel 74000 e geldi diye yazı yaz demiştim.sende hadi len ufkun biraz geniş olsun ne 74000 i demiştin.daha yukarı daha yukarı demiştin.
hatırladınmı. ![]() |
|
|
|
|
#1734 (permalink) |
|
Senior Member
|
Doğru söylüyorsun aslında becerebilene vob gibisi yok. Endeks % 3 gitti benim kağıt niye gitmedi gibi bi dert yok. Şimdilik kazançtan vergi yok vs. Ama dediğim gibi becerebilene ve ölçüsünü bilebilene. Ben kendi adıma daha hiç alıp satmadım vob da. Karsan'ı gerçekten çok güzel anında yakalamışsın. Çok kısa sürede o hareketi yapmıştı. Benim halen takibimdedir.
|
|
|
|
|
#1735 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
hahhahahahahaha olay bu işte.. faiz incek..sonra herşey güzel olacak..ondan ha bi de yılsonu rallisi..bi tutam da ondan ahlaksız teklif yaw.. |
|
|
|
|
|
#1736 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı: