|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Detan Cumhuriyeti
Şubat topiği sy. 106
08-02-2008, 10:25 PM Dow'un kapanışına daha 40 dk. var. Nasıl kapanacağını da bilmiyoruz. Biraz önce grafiğini inceledim, yine olağandışı bir gelişme olmazsa Pazartesi Dow kısa vade tepkiye başlayacak gibi gördüm. Niçin bu şekilde görüyorum? Grafik üzerinde açıklama biraz sonra. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bunu benden başka görenler de var mutlaka.
Pazartesi Dow açılmadan önce bu yönde pozisyon alabilirler. Not: Bunlar riskli yorumlar; çok kırılgan bir piyasadayız. Herhangi bir kötü haber durumu değiştirebilir. Ben kanaatimi ortaya koyarım, dikkate alıp almamak kişisel tercihtir |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şubat ayı topiği
10-02-2008, 01:31 AM STAH dostum, USD-YTL yi senin indikatörlerinle grafikledim. Kendi görüşüme göre de dirençleri çizdim. Grafikte mor çizgi 100, sarı çizgi 200 günlük ortalamalar. Fibo yayları ilgi çekici. Benim kanaatim 1.24 -1.26 arasının geçilmesi zor bir bölge olduğu. Grafik senindir, üzerinde istediğin yorumu yapabilirsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
detan emeğine sağlık güzel çalışmalar umarım tüm arkadaşlar faydalanıyordur biz balık tutmasını öğretmiyoruz ama sen balık nasıl tutulur haritasını malzemesini hava durumunu bile veriyorsun benim gibi tembel değilsin
![]() |
|
|
|