|
||
|
|
#77 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Detan Cumhuriyeti
Sonrasında 12770 - 12800 kuvvetli direnç demişiz.
Burada biraz oyalanır veya biraz geri çekilir demişiz. Hakikaten buradan geri çekildi ama biraz ölçüyü kaçırdı. Ne yapalım abi, bu ortamda bundan daha iyi tutturabilen varsa getirin elini öpelim. ![]() |
|
|
|
|
|
#81 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tayfa, alttaki grafik Dow'un 2006 düşüşünü ve bu son düşüşü gösteriyor.
Üzerinde eliot sayımları var, OBO ların boyun çizgileri nasıl kırılmış var, MACD ile endeksin ilişkisi var.... Üstteki 2006 düşüşünü gösteriyor. Alttaki 2 grafik son düşüşü 2 ayrı bakışla gösteriyor. Grafik üzerinde yazılı olarak daha çok açıklama yapmak isterim ama herşeyi yazarak anlatmak çok zor. Şu grafik için bir saatten fazla uğraştım zaten. Zahmet olmazsa biraz kafa yormanız gerekecek. Not: Bunu severek yapacaklar olduğunu biliyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Mart topiği
08-03-2008, 07:17 PM Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Mart topiği
08-03-2008 Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Mart topiği
08-03-2008 Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() Len kuzu, senin için cicili bicili resim yaptım. ![]() Öteki foruma "detan gazı beni yine renkli grafiklerle kandırdı" diye yazarsın artık. Bugün Dax 6500-520 aralığına gidebilir derken atmıştım... ![]() Kırmızı daire içindeki direnç bölgelerini görmemiştim...tamamen tesadüf... ![]() Düşerken yaptığı boşluğu doldurması da tesadüfen olacak. Sakın bu grafiğe bakıp kanma... ![]() |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dolar grafiğinde son durum:
Mor ile çizilmiş olan direnç yukarı kırıldı ve NŞA burası destek olarak çalışmalı. Ancak olurda destek kırılırsa alttaki mavi trend çizgisi destek olacaktır. Kanımca 1.22-1.20 aralığından tekrar yukarı dönerek kırmızı ile çizilmiş olan alçalan trend direncini kırmayı deneyecektir. ![]() |
|
|