![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ANKARA
REP Gücü : 7683
REP Puanı : 764869
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+ ComdareS
Aralık başlığına eklemiştim bunu...
Kaybolmasın... Geyik bir anımızda çevirmişiz... Kalsın şöyle bir köşede... Sıkılınca okur güleriz... ![]() Beni IMKBde arama anne Kapıda adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne Ağlama Kaç zamandır yüzüm tıraşlı Gözlerim tavan bekledim Uzarken ellerim Kulağım DOWda Tavanı özledim anne Alıp satmak isterken delice Ah verebilseydim keşke Yüreği avcunda koşan Her bir alıcıya Tepeden tabana bütün kademelere Ve kızıla kesmiş Bir borsaya armağan Düşlerimle sınırsız Diretmişliğimle genç Şaşkınlığımla kagıdı devrederken sıradakine Usulca göte geldim Hesabımda zarar Nasrullah Ayhanı düşün anne Halil Güvener'i Dünday Altay'ı Mecnur Çolağ'ı düşün anne Küçük Yatırımcıyı düşün anne Düşün ki yüreğin sallansın Düşün ki o an Karlı güzel günlere inanan Mutlu bir küçük yatırımcı havalansın Yani benim güzel annem Alacaşafağında borsamın Para kaldırmak varken Oturup hisseler içinde Kendi buruk kanımı içtim Ne garip duygu şu zarar etmek Sattığım hisseler geliyor aklıma Bir açıklaması vardır elbet Giderken tabana Geride Geride alıcısız boynu bükük kaldı sözleşmem, hissem Bağışla beni güzel annem Çerez tadında bir al sat yapamadım diye kızma bana Elleri değsin istemedim Gözleri değsin istemedim Ağlayıp koklayacaktın Belki bir ömür taşıyacaktın hesabında Yatırımcı ağrısı asıldı boynuma Oysa tırtıkçı tadında yaşamak isterdim Tabanlamak ne garip şey anne Hisse senetlerinin tutsaklığından aşırıp seansı Patlıcan şekilli bir kutu içinde Vermek isterdim spekülatörün ellerine Sonra Sonra benim güzel annem Damdan düşer gibi Açığa satmak isterdim bir hisseyi İflasın kıyısında durmuşum Kefenin cebi yok Koynuma hisse doldurmuşum Koşun alıcılar koşun Taban üstüme Üstüme geliyor Kısacası güzel annem Sonraki seansı düşünürken ürpermek yok Gülmek umut etmek özlemek Ya da kriz beklemek Paraları yatırıp dolarlara Batmak ne garip şey anne Artık Kafamı kanatırcasına yumruklamayacağım Şaşkın umutlu alışlar yapamayacağım Mutlak bir inançla gözlerimi tavana çakamayacağım Zengin olamayacağım örneğin Müflis olmak ne garip şey anne Yatırımcılar ki senetle büyür Tecrübesizler ki İMKBde göçer Ben Future derim opsiyon derim VOB ekranınada açılmış her sözleşmeye fırsat derim Gül yanaklı çocuğa benzer Yine de Teminatını yitirmek kimbilir Ne garip şey anne Her Al satta ölen benim Pozisyon alan çarpışan Her aracı kurum karını, komisyon alarak doğurur benden Piyasayı fonlayan benim tahta sahibini zengin eden benim zarar benim Bekle beni anne Bir seans çıkagelirim Bir seans anne bir seans Zararını kapatmak için açtığında ekranını Bir seans anne bir seans Zararını kapatmak için açtığında ekranını Adı başka sektörü başka nice hissem Koynunda tavanlar Tavanlar içinde bir borsa getirirler |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ANKARA
REP Gücü : 7683
REP Puanı : 764869
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgi: + ComdareS
Alıntı:
Gayet güzel... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
|