|
||
|
|
#2703 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
1 mg. tekila...3 mg. margarita.....1 kilo da parçalanmış buz koy diyor......
canım hala osmanlı tokadı atmak istiyor.....dow'un düşüşü bile kesmiyor bu gece beni.....ne yapsam acaba.... |
|
|
|
|
#2704 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
Alıntı:
sol elinin boğum kısmına tuz dökücen. eline de kesik limon parçası alcan. tuzu yala.limonu ısır. tekilayı fondip. ama seri bi şekilde yap. yoksa oda içinde tur atarsın. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2706 (permalink) |
|
Senior Member
|
56 bine kadar pozisyon kaparsam eşşşekler miksin beni.....bu gece bunu daha iyi anladım.....
nasdaq gibi en hakiki şirketlerin olduğu piyasa % 3 düşerken biz % 2'yi zorla düşüyoruz.... insan piyasasından bile utanıyor yahu..... |
|
|
|
|
#2708 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
yahu tekilayı ben lisedeyken içiyordum.....su bardağı ile.....10. yıldönümüzüde extra yıllanmış bir şişe alıp içmiştim ama eski tadı alamamıştım.....belki ilişki daha yıllanmış olduğundandı.... ![]() ![]() bu seferki meyve sulu birşey....tuz filan yok....2 gün önce imaslan ile mexika mutfağının yanından geçerken aklıma gelmişti bugün de gidip aldım......meyve suyu sek ağır gelir diye adam bir şişe de tekila verelim abi dedi....biz de aldık..... kısacası tekila içmesini biliyorum da bu meyve suyunu nasıl içeceğim onu bilmiyorum....daha önce içtiğim buzlaş gibi bişeydi.....
|
|
|
#2710 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ANKARA
|
Alıntı:
..... Son Düzenleme iMASLAN tarafından 04-01-2008 09:46 PM de yapıldı.. |
|
|
|