|
||
|
|
#2726 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
Alıntı:
![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2727 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Alıntı:
Forum yönetimi şifre kırmak gibi illegal yöntemlerle ulaşılan siteleri istemiyor. Bunun dışında sorun olacağını sanmam. |
|
|
|
|
|
#2728 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() sinemaya kim giderde iki saat orada kapalı kalır....hiç mantıklı değil...yanında hatun olsa bile çekilmez orası 2 saat.... ![]() ![]() diğer konuda da artık görülecek bir şey kalmadığından uzun süreden beri ihtiyaç duymuyorum seyretmeye.... ayhan nın bu gün yolladığı video hariç: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2732 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
vodka da meyve suyu ile içilir ve bir bok anlamadan sızarsın ya onun gibi bişey.....
birgün kazak havayolları pilotları ve kabin görevlilerini dalaman havaalanından alıp bodrum'a götürdük.....hepsi rus....bense genç bir delikanlı....bir koli içki getirdiler bir de uçaktaki servis tabaklarından oluşan meze türü şeyler....dediklerine göre at etiymiş ve vodka ile iyi gidiyormuş.... ben kolay kolay içki içmem.....yılda 1 bilemedin 2 kez.....sohbet iyi gelişince bir de havayollarının kuruluş yıldönümü olunca araçta kutlama filan yapacaklar...bize de ikram ettiler yok mok diyemeden başladık içmeye.....tadı da güzel....meyve suyu içinde hoş ve garip bir tat.....derken o at eti midir neyse onu da yiye yiye ben içtikçe içiyorum....zaten yazmaktan beter konuşurum..... ![]() ![]() ingilizce biliyorlar benim kadar anlaşıyoruz.....kızlardan 2 tanesi çok güzel ama ben yeni aşık olduğumdan oralı olamıyorum.....bir ara tuvalet molası verdik pilotların hepsi uçuşa geçmişler.....tuvalete yürüyerek gidemiyorlar.....türbülansa girmiş gibiler.....ben orada ulen bu ruslarda hiç iş yok ben turp gibiyim onar yıkıldı neden kadınları sekse doyamıyor belli diyorum...... diyorum demesine de bodrum'da otellerine bıraktıktan sonra geriye dönerken arabaya defalarca kusuşumu....eve nasıl geldiğimi....kaptanın kamerası olmasa hiç bilemeyecektim..... öyle bir dağılmışım ki rus erkekleri ne dayanıklıymış yahu dedim daha sonra....votkadan sonra değil kuşu öttürmek kanadını kaldırmak bile mümkün olmamalı diye düşündüm..... çünkü direkt sızıyorsun......ne olduğunu anlamadan..... nasdag future % 4 eksiye dayanmış bu arada.....üleyn ne güzel günde içmek nasip oldu yahu.....
|
|
#2736 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu grafiğe göre desteğe gelinmişti.Desteğe geldi hatta kısa bir uzun gittim daha önceki günden . sabah seans açılınca sattım.beklemeye başladım.pala makas değiştirecekti.
bekledim ve ani düşüş oldu 69500 lerden kısalamadım .ama 68200 lerden hiç düşünmeden kısaladım.nedeni 69500 ler destek idi.ama 68200 lerde ve U 30 da destekler kırılmıştı. daha önceki çıkışta 65500 lerde uzunlamadım ama 68ler civarı uzunlamıştım.74000 i gördü. İşte tekniğin gerektirdikleri |
|
|