|
||
|
|
#2779 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
elin öpülür pala,büyüksün pala
sabah kısacıları döktün, bir çoğuna uzun pozisyon aldırdın, seans sonuna doğru büyük düşüş yaptın, kimse kısaya giremedi korktu. ama ben makası değiştirmeni bekliyordum.değiştirdinaşağıya doğru,ve hemen peşine takıldım. mümkün değil peşinden ayrılmam . büyüksün pala |
|
|
|
|
#2782 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
tcell reklamındaki serdar beyin canı hiç sevişmek istemiyor mu yahu.....hep telefonLa yapıyor her şeyi....iyi ki cep telefonları küçüldü....eski ericsson olsa tcell de fayda etmezdi serdar beyin xötüne.....
![]() ![]() ![]() Son Düzenleme kızıltılkı tarafından 04-01-2008 11:57 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#2783 (permalink) |
|
Senior Member
|
aracı kuruluş sitesi açılmıyor.açılıyorda giriş yapamıyorum.
grafiğe gerek yok.yukarda yazdıklarımı oku.destekler kırıldı elmas kırıldı. dow burada kapattığı sürece U 30 da 62000 var .hatta hatta U 30 da 54000 var. şunuda unutma hiç bir zaman borsada kesinlik yoktur. görünüş bu |
|
|
|
|
#2784 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dolar yukselişi ile borsa düşüşü arasında birkaç günlük gecikme oluyor arkadaşlar. doları yükselten zaten borsadan çıkan paranın YTLden kaçmak istemesi. Kaçmak istemezlerse hiç yükselmeyebilir.
Ama bir de şu var ki, bundan önceki her borsa düzeltmesinde doları az veya çok yükselttiler hep, az gecikmeli bile olsa dolar yükseldi. Hatta 2006 yı hatırlarsanız adeta götürebildikleri kadar götürdüler doları 1760ları görmüştü. Çünkü dolar bozup YTL almak istiyorlardı. Şimdi doların yükselmeyecekmiş gibi görünmesi aslında bir dönemin sona erdiğini gösteriyor. Dolar satmak isteselerdi, 1300-1400 e götürürlerdi ve döngü devam ederdi. Dolarda gelecek hafta da hareket olmazsa, büyük deprem gelecek demektir. Artık dolar satmayı düşünen yok demektir. Giden bir-iki yıl geri gelmeyecek demektir. |
|
|
|
|
#2787 (permalink) |
|
Senior Member
|
yabancılar bizden ne zaman çıkmaya karar verirde dolara dönerse, dolar o zaman ralli yapar
adamların dolar alma hedefi de vardır. bizim piyasaya girerken yukardan bozdurdular yani bir taşla iki kuş vurup çıkacaklar. borsada ikiye katladılar doları da çok aşağdan alıp onuda kat kat yapacaklar. |
|
|