|
||
|
|
#2828 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#2830 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
futurelara gelen alımın önemi yok seans bittikten sonra....dün de aldılar...ondan önceki günde....sonuç ortada.....
asıl future çok eksi olduğu gün pozisyon kapatacağız.....o da uhtemelen 12200 göreceği çarşamba günü olcak..... ben margaritamı bitirene kadar burdayım....o bitiyor da tekilayı sanki şırınga ile enjekte ediyormuşum gibi azalmıyor bile.....içki içmesini beceremiyoruz herhalde.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2832 (permalink) |
|
Senior Member
|
sahan kağıt önermem mümkün değil....ben tabana oynuyorum düşüşe bile değil....o yüzden 23 ocak tarihine kadar uzak duralım derim ben......ondan sonra hangi endeks kağıdını alsan gider....koç hariç......
|
|
|
|
|
#2836 (permalink) |
|
Senior Member
|
citi ve societe generale TÜM AVRUPA BANKALARI için sat verdi....sabah da deutsche bank için sat verildiğinden zaten tüm gün dax satış baskısı altındaydı.....
|
|
|
|
|
#2837 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
yav sene eyi basladi be...allah tamamina erdirsin...Pazartesiden etibaren 2008'in sapkadaki tavsani, olasi Papadapuloslu günleri kulaginizin bir kenarina kanirtip Ayulugun tadini cikariniz...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaa...
bir kac eyi tahtada boga günlerin dadini cikarirken-Ayu'luk nasil bir seymis bakacagiz...yeniden ögrenecez... sapkadan davsan cikana kadar...nahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]() |
|
|