|
||
|
|
#2952 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
![]() doğan'da bir kere tokatlandıktan sonra bu kağıt için 1,5 allah'ın emri diyordum aylardır.....az kalmış desteğine inmesine..... o seviyeden önceki hiçbir desteğinde tahtaya girilmez....eli mahkum oraya kadar düşecek.....çünkü o tahtada isteyene istemediği kadar mal veriliyor...aylardır..... 1,5'de tutunabilirse mal sahibi yatıp kalksın dua etsin.....verdikleri o kadar malı 1,5'den alacak olsalar dahi 1,51'den asla almayacaklar..... bir nevi geçen sene israil-iran bombalama yalanının intikamını alıyorlar.....
|
|
#2955 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() bakire holding migrs haberi gelir gelmez....5,35..... oradan mal alacak kerizlerin ardından 4,25.... hiç şaşmsadı....yıllardır.....dirence gider....desteğe iner.... lakin bu sene direnci iki kere aştı....uzun süre de üstünde kaldı.... o zman desteği de kesinlikle kıracak...ve bir müddet altında kalacak.... bundan daha iyi tekerrür eden grafik zor bulunur.... |
|
|
|
|
#2956 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
suanda dowun grefıgıne bakıyordumda
orada bırsey dıkkatımı cektı sızınle paylasayım dedim dow un bu dusu 1 yılık oncesı subat ayında sert bır dusu ve arkasından rallı baslat destek sevıyes yanı 12,750-12800 sevıyelerı ve dun buraları gordu ve de orada tutunarak destek bulmus gozukuyor. uzun vadelı destek sevıyesı oldugunu dusunmek gerekır bence buralardan tekrar yukarı denemeler olabılır buda onumuzdekı hatta tepki haftası ola bılır. 13,500 lerden dusen endeksın yuzde ellı duzeltmesı lazım buda 13 100 lere kadar tepkı yapa bılır ondan sora tekrar yonumuz asagı |
|
|
|
|
#2960 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#2961 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() selo 12 bin allah'ın emri diye geçen sene plato'da sayfalarca yazmıştım..... vodafone nedeniyle yine zamanlama hatası yaptım ama allah'ın emri bir şekilde yine yerine geldi..... 10,70'i destek yapmaya çalışacaktır....ama tüm resme bakıldığında kağıt bazlı orada tutunabilmesi kolay değil.... 7,5 - 8,00 aralığından ise hiç korkmadan alınır...... çocukların portföy için en iyi endeks kağıdı da budur...... geçenlerde dünyanın en itibarlı ekonomi dergilerinden biri dünyadaki en iyi 5 senetten biri olarak göstermişti TCELL'i..... gerçekten de öyle..... geçenlerde dediğim zaman kağıt 9,5 civarındaydı......