|
||
|
|
#2976 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
ülen benim de beynimin içinde gezen gazın muhteviyatı iyiymiş beyaa.....
acaba abd yatırım bankalarına gidip satsam mı......abd ekonomisini ne kurtaracak diye bernarke'den randevu mu alsam...yok yok en iyisi randevu vermek.... kurtarıcı benim....onun gelmesi lazım......aynen fransız hobidiğinin yardım istemesi üzerine kanuni'nin mektup yazması gibi o da bana önce yardım davetiyesi göndermeli....yoksa sittin sene abd vizesi vermezler benim gibi ayuya.... ![]() ![]() ![]() “Ben ki, dow'un, nasdaq'ın, s&p'nin; nikkein'nin, hang seng'in, kospi'nin, shangai'nin; dax'ın, ftse'nin, cac'ın, bovespa'nın, merval'in, mexico'nun, İMKB'nin ve daha nice borsaların ki, yüce ayılarımızın ezici kuvvetleriyle şelale gibi kan akıttıkları ve benim dâhi tadelle saçan mutluluk çubuğumla ağızları sulandırdığım nice boğanın da sultanı ve padişahı Sultan ayı han oğlu, Sultan uzuncagatay’ım. Sen ki, abd vilayetinin fed başkanı bernaerke’sin. boğaların, öküzlerin ve dahi eşşeklerin sığınma yeri olan kapıma, adamın hulusi ile mektup gönderip, endeksinizin ayı istilâsına uğradığını, hâlen 100 günlük desteğin altında olduğunuzu bildirip, kurtulmanız hususunda bu taraftan yardım ve medet istemişsiniz. Her ne ki demiş iseniz benim yüksek katıma arz olunup, teferruatıyla öğrendim. Ayıların bozguna uğraması ve be gün gelip rallilere çıkılması acayip değildir.ağzınızı tadelle ile dolu tutup, boğazınızı incitmeyiniz. Bizim ulu ecdadımız, daima boğaları ve gerektiğinden ayıları kovmak ve borsalar fethetmek için şelaleden ve ralliden geri kalmamıştır. Biz dahi onların yolundan yürüyüp, her zaman borsalar ve kuvvetli destekler ile dirençler fetheyleyip gece, gündüz tadellemiz sertleşmiş eğerlenmiş ve her daim isteyene verilmek üzere hazır tutulmuştur. Allah hayırlar versin ve iradesi neyse o olsun. Bunun dışındaki vaziyet ve haberlerini pala muhbiri titrek hulusi'den sorup öğrenesiniz.’” kanuni ayı süleyman....
11111 dow allah'ın emridir.... Son Düzenleme uzuncagatay tarafından 05-01-2008 02:05 PM de yapıldı.. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2977 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
peki ne menem şeydir bu 200 günlük ağırliklı ortalama...
bu ortalamanın altında kaldığı sürece, trend in yönü artık aşağı demektir... yükselişler tepki niteliğinde olacak,trend haline dönüşemeyecek demektir.... taki 200 günlük ağırlık ortalamayı kendine taban yapıncaya kadar.... bu bakımdan pazartesi imkb için bir dönüm noktası olacaktır... yani 66.200... |
|
|
|
|
#2979 (permalink) |
|
Senior Member
|
pazartesi 30 endeks 63 bine geldiğinde....vadeli de 65 altına sarktığında kısaları kapatıp uzun açabilir isteyen......
sabah vadelide 66,6 binde bir savaş olacaktır boğalar ile.....onlar istedikleri kadar tutmaya çalışsın yıkacağız o desteği de..... 66600'ü görür görmez verin gitsin derim ben....ben oradan da piramitleyeceğim çünkü.... en kötü ihtimalle 66 bine kadar boğaları püskürtürüz geriye doğru..... sonra oluşan korku ile 65 altına inerler....ayıların ganimeti toplaması neticesinde ise tekrar 66 bine hareket başlar.....
|
|
#2980 (permalink) |
|
Senior Member
|
dax future kapanışı spot kapanış saatine göre binde 5,5 aşağıdan oluşmuş......
asya'nın da yamulacağını gözönüne alırsak avrupa pazartesi % 1 civarı eksi açar..... biz % 2 civarı eksi açarız.....tabii çok çabuk % 5 eksiye geliriz.....günü de % 3,5 civarı eksi kaparız..... bu hafta % 15'lik bir düşüş oldukça mantıklı.....ve de güzel...... ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2981 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() 68 in latı tufan..ne 66.600 ü.. |
|
|
|
|
|
#2984 (permalink) |
|
Senior Member
|
ama 68 e az da olsa güveniyorum..çünkü altında boğa bulamazlar..ya direkt 66 larda açacaklar ya da 68 üstünde..66 larda açarlarsa iyi bir ayı realizesi olur..kârı alan çıkar..
|
|
|
|
|
#2985 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
..... |
|
|
|