|
||
|
|
#3007 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
Alıntı:
uzuldum holoskocum.. ekranin basindan kalkmamak lazim vob da pozisyonun varsa.. .ben 69750 den %25 shprt gitmistim... 69900 e yazdim %25 daah ciktim..69875 den donmus kefere....geldigimde 68250 idi.... oradan da full shortladim... ya bu arada ataonline da sartli emir yok degil mi vob da? |
|
|
|
|
|
#3009 (permalink) |
|
Senior Member
|
doviz ile ilgli bir not...
birkac kisi aradi ogrencilerden.... DCD... yani cift para birimli mevduat yapalim mi diye musterilere.... yani arkasinda opsiyon olan, odemeyi verilen basabas kura gore vade tarihinde tl ya da USD yapan urun.... citibank da 1.18 seviyelerinde %12 faiz icin su anda.... bakin haziran 2006 da da kur aslinda 1.65 idi... 1.73 leri gorduk.. .gorme sebebimiz bu opsiyonlarin exercise olmasi idi... kurdaki yukari kirilmalar...bu tur opsiyonlu urunlerden dolayi roket hizina ulastiriverir ani kur cikislarini... aklinizda olsun... ani bir cikis misal 2 kurus... olur 5 kurus opsiyonlarin etkisi ile.... )) |
|
|
|
|
#3011 (permalink) |
|
Senior Member
|
imaslan cagatay aloooo???
uzun bu arada sagol grafikler icin... emegine saglik.... ben de simdi kendimce amator analizlerime doneyim.... beynimi cok sartlamak istemiyorum tek yone.... alarm modunda olacagim.... |
|
|