|
||
|
|
#330 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
Merkez Bankasi`nca Aciklanan Rezerv Verilerine Gore Bugun Piyasa
22,221.7 Milyon Ytl Artida. Bankalarin Serbest Depolari Toplami Da 18,911.3 Milyon Ytl. -matriks- |
|
|
|
|
#333 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
ayı kardeşlerim....geciktirici hap kullanın....zevkine varın bu düşüşün.....öyle çok kazandım kapattım olmadı uzuna geçtim yok....aha beybaba'nız orada....bakın haline.....
![]() ![]() bu çerkez ethem'den az mı kazanacağız biz......aslaaa....... bizim avrupa ile işimiz bitti....çok sert yükselmedikten sonra onların her yükselişi bizde mal çıkma olacak..... bakalım bovespa kaç yüzbin puan aşağıdan açılacak..... |
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Asya borsaları ise yeni yıla temkinli bir havada başladı ancak petrol ve altın fiyatları rekor seviyelere yakın bir seyir izliyor. Global piyasalardaki dünkü tatilin ardından bugün piyasalar Japonya’daki tatil dışında tekrar açılıyor.
Bugün ABD’de açıklanacak veriler arasında en önemlisi ISM imalat endeksi verileri olacak. Beklenti endeksin 50.5 olarak açıklanması yönünde, bir önceki veri ise 50.8’di. |
|
|
|
|
#337 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
ABD borsaları, emtia fiyatlarındaki düşüş ve Aralık ayında internet satışlarının rekor düşük seviyelerde gerçekleşmesi neticesinde yılın son gününü ekside kapatmışlardır. ABD piyasalarındaki olumsuz kapanışlar, Güney Kore’nin büyüme öngörünümünü düşürmesi ve Singapur’un GSYİH’nın beklenmedik bir şekilde % 3,2 gerilemesi Asya borsalarında satışlara neden olmuştur. Piyasalarda bugün Almanya’da saat 10:55’de PMI üretim endeksi, Euro Bölgesi’nde saat 11:00’de PMI üretim endeksi, ABD’de saat 14:45’de haftalık zincir mağaza satılşları, 17:00’de ISM üretim endeksi ve inşaat harcamaları takip edilecektir. Bu akşam saat 21:00’de 11 Aralık’ta gerçekleştirilen Fed toplantısının tutanakları açıklanacaktır. Tutanaklarda enflasyona vurgu yapılması ve faiz indirim sürecinin sonuna gelindiğine dair olası mesajlar verilmesi piyasalarda satış baskısının artmasına neden olabilir. Yurtdışı piyasalardaki olumsuz seyre bağlı olarak Şubat vadeli IX 030 sözleşmesinin 70,500-71,000 aralığındaki destek bölgesine doğru hareket etmesini beklemkteyiz
|
|
|