|
||
|
|
#351 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
ne coşku verdiler yahu....ama bakarsan dışarısının o kadar yükselmesine rağmen 500 puan eksiyi geçemediler.....
çünkü bizde işleri bitti...... |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#356 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Kim alıyorsa inadına alıyor herhalde ![]() YKY'den: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yapmış olduğu açıklamada, hastanelerde yatan hastaların ihtiyacı olan ilaçların temininin 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren hastaneler tarafından karşılanacağını belirtti. Daha önceki uygulamada hasta yakınları özel eczanelerden ilaç temini sağlıyorlardı. Görüşümüz: Her ne kadar bahsi geçen hastaların ilaç pazarındaki payı açıkça belli olmamakla birlikte, yeni uygulama serbest eczane pazarında kısmen bir daralmaya sebep olacağı için, bu haberin depoculuk işinde faaliyet gösteren Selçuk Ecza Deposu için olumsuz olduğunu düşünüyoruz. |
|
|
|
|
#358 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
ben saf ayıyım.....beni başka hiçbirşey yapamazsınız...... 56 binde öttürürüm ayı ocakları borusunu...... sonra ağlamayasın.....kapa uzunlarını..... dışarısı böyleyken biz neden eksiyiz bir söylesene bana....pazartesi günkü 1000puan düşüşün üstüne hem de .... gaza gelmek yok.....ayıyız artık....sonuna kadar..... |
|
|
|
|
#359 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
http://www.number1forum.com/forum/vi...-bulucu-2.html
tık açmak isteyenlere profun verdiği topik |
|
|
|
|
#360 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
cunku bizde shortlaycak...spotta odu bokuna karisip satcak bol...onlarin gucu adina...eksiyiz... |
|
|
|
|
|
#361 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
Şirket sağlamsa raporlar vız gelir tırıs gider. |
|
|
|