|
||
|
|
#5002 (permalink) | ||
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
dü bunu yazmıştık
Alıntı:
Alıntı:
görelim bakalım dow dip çalışmasımı yapıyor.yoksa makasmı değiştirecek. flat halde bekliyoruz.bugün vadeli harekete başlamadan kısaları kapadık. bu haldeyken uzuna girilmezdi.nitekim tepkiyi yakalamaya çalışanlar bu durumu iyi bilir.kısada da oturulmazdı.çünkü dow 12800 lerde gel git hareketlere başladı. seyrederiz.pala sana karşı gelmiyorum ama oyunun içinde sürekli bulunupta kaybetmek ergeçseldir sözleşmesine tabi olamam |
||
|
|
|
|
#5005 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
kendimi bugün diğer ayıların hoşgörüsüne sığınarak kral ayı ilan edebilirim 24 saatliğine.....
yarın tek başıma ne kadar boğa varsa....7'den 77'ye hepsini ben öldürmek isterim.... BIX iyice ymuluyor...alıcıyı gören fiyata bakmadan basıyor...... |
|
|
|
|
#5006 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
benim boynuzlarimda kac meydan savasinin izleri -yaralari var bilin mi... opücem leyn seni...zorla opücem...![]() |
|
|
|
|
|
#5011 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
yarın ya da öbürsü gün koç ve migrs yokolacak....
aylardır birbirlerini satamadılar ama biri sadece 1 seansta sattı...sizlen mi uğraşacağım len diyerekten.... eee ikna etmek de kolay olmadı hani...... gaddar, beybaba, fikircibaba, kuzu, trend ve son olarak imaslan adı altında yarattığım büyük piyasa oyuncuları sayesinde bir hedefime daha ulaştım...... pala dediğimiz zavazingo taşıdığı pozisyonu gereği kulaklarını dört açıyor.....doğru-yanlış bilgi ayırtetmeden hepsini değerlendiriyor......olmaz-olmaz demiyor.... allah'ın izniyle doları da 2,00 yapacağız....yeter ki kahramanlarımız para kazandırsın kendilerine.....