|
||
|
|
#5179 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
hadi git hemen uyu...sabah çapaklı gözlerle çıkma karşıma...saçlarını taraü dişlerini fırçala....koku filan sürün....arkadaşlarını da al benim ine gel....bir iki de şarkı öğren....striptiz yaptırabilirim.....
|
|
|
|
|
#5182 (permalink) |
|
Senior Member
|
yarın ne olacak önemli ama o kadar yüksekken bile kartal gözlerimle bu düşüşü gördüğümden dolayı kendimi bir daha kutluyorum....
yarın bir de migrs satılamadı haberi ekranlara düşünce 11111. hissimden dolayı bir daha kutlayacağım kendimi..... ülen ne kadar alçakgönüllü olmuşum beya....önceden olsa bu akşam yazdıklarımı tek tek alıntı yapardım.....kiminin gözüne kiminin dötüne sokmak için...... |
|
|
|
|
#5183 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaa...genc Ayu...toynaklarimin altida ezileceksin...giracam bütün gaburgalarini ...bu geceki hareket en iynin en yakin oldugunun habercisidir bunu unutma...ama sen sabit fikirli bir genc ayucuksun...![]() kactim... |
|
|
|
|
|
#5184 (permalink) |
|
Senior Member
|
gaddar dax future kapanışına göre bir defa dax kafadan % 1 eksi açacak....asya2ya göre durum % 1,5 - 2 arası olabilir...aşağısı ise mümkün değil.....
o yüzden sen ağrı kesici almaya şimdiden başla.....hatta morfin al.... yarın işiniz hiç olmadığı kadar zor olacak.... 2000 puan yukarıda duran vadeli....ve daha yıkıma yeni başlayan dow..... hala 2000 puan yukarıdan izleyecek kadar salak ve de bonkör olamaz piyasa yapıcı..... aradaki makası kapatırken dötteki şemsiyeyi de açmak zorunda kalacak....otomatikmen....