|
||
|
|
#76 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ANKARA
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
Bu arada sayfa sayısı çok...
Sürekli yeni sayfa geliyor yoruluyorum ben diyeniniz varsa... Kontrol Panelinize girin Sonra Seçenekleri Düzenle kısmına girin... "Her Sayfada Gösterilecek Mesaj Sayısı" gibi bir başlık var... Onu dayayın 40 a... Çook rahat oluyor... Msjlar aynı sayfada kalıyor, sık sık sayfa değiştirmekten kurtuluyorsunuz... |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#78 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
Orjinal Gönderi : mmalik Günaydın Arkadaşlar Herkesin yeni yılı hayırlı olsun tıklandın. Alıntı:
Sayın üyebel bu santranç hikayesini nereden okuyabiliyoruz BU arada ben size rep veremiyorum daha çnce verdin diyor Vermek için yalaşık kaç kişiye daha rep vermek gerekiyormuş |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#81 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
satranç hikayesinin özünü anlatayım daha iyi.oyunun sürekli içinde kalırsan kaybedersin. replere gelince belli sayıda başkalarına rep verirsen .dönüp bizlerede rep verebilirsin.boşver yorma kendini |
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Senior Member
|
sayın
uyabel usta endek ıle ılgılı gorusnu belıtmememısın dunku dow kapanısından sonra yarin ne acarız sizce biliyorsunuzki dow da gunlukler satta iken biraz daha asagı geleme ıhtimali var ondan sonra tekra tepki gelir dıye düsünüyorum dow da ama bizim gırafiklere bakınca belli belirsiz durumda bir yon arayısı icinde bu yon yukarımı asagımı, baka bilirseniz ve bizler bir ısık tutacak bilgi verirseniz sevinirim. |
|
|