|
||
|
|
#1026 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım.
petrolün 100 dolar olduğu yerde 10 yıllıklar 3,9 ise resesyon bu veri tarafından da teyit edilmiş demektir.....
yukarı gidişler asla tepki niteliğini geçemez artık....resesyonda herşeyin fiyatı düşer....petrol de dahil....... son çırpınışları petrolün bana göre.... |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1028 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
BU FORMASYONU AÇIKLIYORUM DİYEN BELKİ OLMUŞTUR DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM AMA BİR DAHA SÖYLEYEYİM. ELMAS FORMASYONU |
|
|
|
|
|
#1029 (permalink) | |
|
Senior Member
Mekan: ANKARA
|
TAhvilin Babası yazmış:
Alıntı:
S&P daki hacime dikkat çekmiş vatandaş... Buncan önceki 4 güne göre düşüşün derin bir açı ile gerçekmesinin dikkat çekici oldugunu eklemiş... |
|
|
|
|
|
#1030 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
bakıldığında elmas formasyonu aşağı kırılmış gibi.fakat sağda bir çizgi daha oluşturabilir.yani son hareketler |
|
|
|
|
|
#1032 (permalink) |
|
Senior Member
|
dow'un ya da bazı büyük endekslerin düşüşe ara vermesi bizim de ara vereceğimizi göstermez.....
bizim gibi piyasalar öncüdür......alıcı varken verilir....onlar düştükten sonra zor bulursun alıcı..... o yüzden dışarısı iyiyken yükselmiyorsak ki beklentim TAMAMEN O YÖNDE kısaları taşımak yetmez....daha da arttırmak lazım gelen kar ile...... 56 bine kadar palanın kendisi dahil kimse bu düşüşü engelleyemez.... 50 bine ise paladan başka kimse düşüremez..... |
|
|
|
|
#1034 (permalink) | |
|
Senior Member
Mekan: ANKARA
|
Alıntı:
Fed faiz indirerek ve Para piyasalarını fonlayarak enflasyon ateşine benzin döküyor diye eklemiş... |
|
|
|
|
|
#1036 (permalink) |
|
Senior Member
|
herşey çok güzel gidiyor bu sefer......maaşallah.....
o yüzden bugün erken uyuyup yarın dinlenmiş bir beyne sahip olmak istiyorum..... iyi geceler..... allah ayu ordumuzu korusun....ona güç versin.....boğalara da diğer dünyada rahmet eylesin...... |
|
|