|
||
|
|
#15951 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım
bu kağıt benim ömrümü yedi
cigerimi deldi yedi bitirdi heder eyledi. ama süresini doldurmaya ver ona alırken mart sonuna kadar süre tanımıştım. eşşolusu. ....... ............... ... ............ ........ ............ u ha ha haaaaaaaaaaa |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#15955 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
ercan güvenin yazısından
Demirören ihale hazırlarsa Kulüpler Birliği, Süper Lig maç yayınlarının iki kuruluş tarafından yayınlanmasına yönelik inceleme ve araştırma yapmak üzere "İhale Çalışma Grubu" kurmuş. Bravo... Başına Beşiktaş Başkanı sayın Yıldırım Demirören'i seçmiş. Eyvah... Sayın Demirören'in kaynak yaratma yöntemi ilginçtir... Fulya'daki gibi kirayı peşin alıp 20 yıllığına falan anlaşmayı teklif etmesin şimdi. |
|
|
|
|
#15961 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dubai Şeyhi'ne 'Aziz' aracı
Liman kurmak için Kocaeli Yarımca'da aldığı arazideki yasal izinleri bir türlü çözemeyen Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Dubai Ports'un imdadına Fenerbahçe Başkanı Yıldırım yetişti.. Liman kurmak için Kocaeli Yarımca'da satın aldığı arazideki yasal izinleri bir türlü çözemeyen Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Dubai Ports'un imdadına Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım yetişti. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Yıldırım'ın şirketi Maktaş'ın taşeronlar aracılığıyla inşaatını yapmaya başladığı limanda, Dubai Ports yetkilileri, Yıldırım'ın bürokratik işlemlerde yardımcı olduğunu belirtti. Evyap'ın liman yapmak için aldığı ancak daha sonra 82 milyon dolara Erdemir'e sattığı Yarımca arazisinde son günlerde hareketlilik arttı. 2005'te arazinin yüzde 50'sini 105 milyon dolar vererek alan Dubai Ports, gerekli izinleri almak için harekete geçti. Genelkurmay, Ulaştırma, Bayındırlık ve Çevre Bakanlıkları, Denizcilik Müsteşarlığı, Kocaeli Valiliği ve Körfez Belediyesi'nin de bulunduğu 7 kurumdan izin için uğraşan Dubai Ports, Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) raporu için uzun süre çaba harcadığı öğrenildi. |
|
|
|
|
#15962 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
HALKB -469,379
GARAN -547,712 NTHOL -559,918 EREGL -775,109 TUPRS -867,587 KCHOL -1.393.483 VAKBN -3.778.969 ISCTR -5.764.107 YKBNK -7.240.774 |