|
||
|
|
#2578 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır
levent yüksel- zalim
gregorian- pala pala gözü yüksekte benim bir kuru portföyüm var pariteler hep düşmekte behey kara vicdanlı dolar yağdı hesabıma genç yaşımda lapa lapa zarar Palaaaa senin Allah'ın yok mu????? |
|
|
|
|
#2582 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
ümit sayın-Hicran
gregorian-Taban Taban olur İMKB meskeni ne alanı var artik ne de satanı bir tutam sermayem olsa yalandir ziyandir bana karları soyunup geldim Tahtakalenin koynundan yatırımcılar aglar ardimdan duasi gelir yedi tepeli sehrin borsası ne alışları ne satışları seninle yazdım ne piyasalar diz cöker önümde ya dolar ben senden gecerim sen benden vazgec ne boğalar diz cöker önümde ya dolar ben senden gecerim sevdali dövizim sen üz beni sen kahret beni yukarda Pala var görür halimi sen mik beni euroya sat beni hesabimda zararlar dinler mi seni |
|
|
|
|
#2586 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
Gelismekte Olan Piyasalar Endeksini Asagi Cekiyoruz.
Son Donemde Dunyanin En Kotu Performansini Sergileyen Ulkenin Borsasi, Turiye Imkb-100 Endeksi Net Bir Sekilde Ortada. Grafikte Ustteki Tabloda Imkb-100 Ve Brezilya Bovespa Borsasi Karsilastirmasi Yaptigimizda, Bovespa Borsasi Ile Aramizdaki Makas Gittikce Acilmakta. Farkin 2001 Yili Dikkate Alindiginda Son 7 Yilin En Dusuk Seviyesine Geldigini Gormekteyiz. Bu Anlamda Dunya Borsalari Dip Seviyelere Birer Deneme Yaptiktan Sonra Sert Tepki Sureci Icinde, Su Gunlerde Dahi Olumlu Bir Performans Sergilemekte. Bu Goruntu Dikkate Alindiginda Farkin Bir Sekilde Dengelenmesi Zamani Geldigini, En Azindan Bu Karsilastirmanin Yapildigi Ulkeler Arasinda Talep Ceken Cazip Bir Piyasa Goruntusu, Endeksin Dususunu Durdurmasi Ve Tepki Olusumunun Devami Acisindan Onemli Olacaktir. Ayni Zamanda Gelismekte Olan Piyasaklar Endeksini Dahi Negatif Etkileyen Bir Endekse Sahibiz. Alttaki Grafikte Ise Bu Calisma Son Donemde Imkb-100 Endeksi (kirmizi Grafik ) Ile Ustteki Mxef Gelismekte Olan Piyasalar Endeksi (yesil Grafik ) Karsilastirmasi Yaptigimizda Adeta Mxef Endeksini Dahi Asagi Ceken Bir Goruntu Olusmakta, Surec Itibariyle Iki Hafta Once Olusan Ilk 42.000 Denemesi Ardindan 46.000 Seviyesine Kadar Olusan Tepkinin Haftanin Son Iki Islem Gununde, Iki Hafta Once Dip Ve Tepki Seviyesi Olarak Gelisen Bolgede, Hali Hazirda Seyretmesi 42.000 Altindaki Gerilemenin Cokta Sert Olmamasi , Bu Bolgenin Israrla Tepki Olusumunun Devam Edebilecegi Gostermekte. Diger Yardimci Gostergelerle Destekledigini Gormekteyiz, Surec Bugun Itibariyle 42.000 Altinda Bir Kapanis Olusmasi Halinde Satislarin Gerilemeyi Ilk Adimda 40.000 Seviyesine Kadar Tasimasi, Dusurmesi Gundeme Gelebilir. Halil Recber Anadolu Yatirim * * * -matriks- |
|
|
|
|
#2587 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Yahoo Hisselerindeki Yükseliş, Teklif Bedelinin Yükseltilmesi Beklentisi YAratti Yahoo Hisselerindeki Yükseliş, Yatirimcilarin Microsoft'un Teklif Bedelinin Yükseltilmesini Beklediğine Iş |