|
||
|
|
#2601 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır
ENKAI -271,763
HEKTS -304,323 AEFES -382,591 GUSGR -400,458 DYHOL -2.256.763 YKBNK -9.694.622 GARAN -9.796.624 ISCTR -21.668.070 |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2605 (permalink) |
|
Senior Member
|
yorumsuz...dün dimiş...
![]() 3 Ocak'ta açtığım bu 69225 ortalama maliyetli UZUN pozisyonumu aynen tutmaya devam ediyorum. Bugün kapanış itibariyle de 16500 puan içerdeyim. 1 e 4 kaldıraçla bu zarar 66000 puan yapar yani benim 2008 için ayırdığım kapitalin %95 i kadar zararım var. Geçen sene yaptığım karlardan aktardığım kapital ile pozisyonumu taşıma imkanını yakaladım, kaldıracım da aşırı değil ama keşki bu imkanım olmasaydı da %25-30 zararla çıksaydım diyorum. Fakat bunu yapamadım ve elimde patladı. Borsanın, mesela 100 endeksin 55,600 den 41000 lere doğru dürüst bir yukarı tepki vermeden geleceğini, hele hele döviz ve tahvil piyasaları pek etkilenmemişken ve de yabancılar ülkeden kaçmazken borsanın böyle göçebileceğini düşünemedim. Ama maalesef en son beklentim yanlış çıktı, hem de çok yanlış. Son Düzenleme sahsuvar tarafından 08-02-2008 04:38 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#2607 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
prof yahyadan çaldım yani aldım
http://www.youtube.com/watch?v=_L-FG...maymunlar.html |
|
|
|
|
#2608 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Seanstan sonra dikkatlice okuyunuz, önemli...
MERRİLL LYNCH:"EURO BÖLGESİNDE ENFLASYON BASKISI GÖZ ARDI EDİLİYOR" Uluslararası yatırım bankası Merrill Lynch, euro bölgesinde enflasyon baskılarının göz ardı edildiğini ve genel beklentinin bölgede 2008'de yüzde 2.4 bir enflasyona işaret etmesine karşın beklentilerinin yüzde 2.7 olduğunu açıkladı. Merrill Lynch, Avrupa'nın 2008 makroekonomik görünümüne ilişkin yayınladığı raporda, "Enflasyonun 2008 yılındaki görünümü, parasal birliğin başlamasından bu yana en kötü durumunda" denildi. Son birkaç ay içinde ABD ekonomisindeki görünümün kötüleşmesinin ve kredi piyasalarının sıkılaşmasının etkisiyle 2008 için bütün büyüme öngörülerini aşağı yönlü revize ettiğini belirten banka, "Zayıf ABD ekonomisi, yüksek enerji fiyatları, kredi piyasalarındaki gerilim ve euronun güçlü seyri büyümeyi aşağı itecek sebepler. Ancak daha yakından bakıldığında bu güçlerinin etkisinin beklendiği kadar ciddi olmayabileceği de görülüyor" dedi. Euro bölgesi ekonomilerinin sağlam temellerinin, önemli makroekonomik dengesizliklerinin olmayışının, bölgedeki ekonomileri, ekonomik ve finansal şoklara dayanıklı hale getireceğine işaret edilen raporda, enflasyon baskılarının genel olarak göz ardı edildiği vurgulandı. Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine yakında başlayacağı belirtilen raporda, ancak yıl sonunda ECB'nin faizleri yüzde 3.25'e kadar düşüreceği yönündeki piyasa beklentisinin çok düşük olduğu kaydedildi. İngiltere'de büyümenin 2008 yılında hızla yavaşlamasının beklendiği belirtilen raporda, İngiltere Merkez Bankası'nın faizleri yıl sonuna kadar yüzde 4.5'e indireceği öngörüldü. |
|
|