|
||
|
|
#3726 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Alıntı:
bu yönde uyarılar geldi bu yüzden biz dahil birçok forum bu uygulamaya gitti sebebini bi üst mesajda yazdım.. aralarına nokta koyarak yada ayrı yazarak çözüm yoluna gideceğiz bizde çok memnun değiliz bu uygulamadan ama şimdilik böyle olmak zorunda |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3729 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır
detan sen bi aracı kurumla falan görüşsene. hem paranı değerlendirirsin hem de para kazanırsın. mesela yiğit bulut un yerini alsan diyorum. herife kıl oluyorum. sürekli yalan yanlış söylüyo ama bakın dediğimiz gibi oldu diyo.
her sabah 9:00 da onu dinliyorum yolda. geçenlerde diyodu ki dow 11900 ün altını görmediği sürece imkb 42500 ün üstünde kalır. 41000 leri gördüğü gün aynen dediğim gibi oldu. bu borsa adam olmaz dedi. yani senden ricam ya aydın doğan la konuş yerine geç ya da surhay geçsin. saçmalıyo sürekli. |
|
|
|
|
#3730 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Alıntı:
bencede iyi fikir belkide televizyonlara çıkan yorumculardan birisidir ama biz bilmiyoruzdur |
|
|
|
|
|
#3731 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
dolar da o zamanlar 1.30 a yakın dı sanırım. |
|
|
|
|
|
#3735 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Aslan’a ömür boyu hapis
Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesinin bombalanması suçlarından yargılanan Alpaslan Arslan’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bomba nedeniyle 7'si tutuklu, 2'si tutuksuz, 9 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Alparslan Arslan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. ERDOĞAN VE GÜL'DEN ŞERİAT TALEP ETTİ Mahkeme Başkanlığı'nı Hakim Orhan Karadeniz'in yürüttüğü davada, sanık avukatlarından ve zanlılardan son sözlerinin söylenmesi istendi. Alparslan Aslan ve diğer zanlılar, daha önceki savunmalarına katıldıklarını, haklarında beraat ve tahliye verilmesini belirttiler. Alparslan Aslan, duruşmada son söz olarak, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den ve Başbakan Erdağon'dan Türkiye'ye şeriatı getirmesini istiyorum. Genelkurmay'ın da şeriatı engellememesini talep ediyorum" dedi. (Cihan) |
|
|