|
||
|
|
#5051 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır
Mirim;
Gelişen olaylarda alınan karar, tavır ve tutumlar nedeni ile karşılıklı buluşmalarda en ağır eleştirileri yapmama rağmen, Forum önünde Protesto edemeyen ve üyeliği o gün bugün sürdürmeye çalışan biri olarak. Forum kısmı eski tadı, tuzu, ahangi olmasa da devam ediyor. Magic'i EVlendirdik. Arada bir telefonlaşıyorum bi emrin olur ise hemmen iletebilirim. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5053 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
reha bey, magic, senyor, loyds, alain... ne güzel günlerdi yaa.. özledim o günleri valla.. selam söylerseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#5057 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
Alıntı:
O güzelliklerin yaratılmasında en önemli, unsurdu Dostum. Bu aralar biraz vefasızlık etmiş isem de ilk konuşmamızda ileteceğim. |
|
|
|
|
|
#5059 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
Endeks 46.500 Seviyesine Ulasirken Son 1 Ayin Gun Ici En Yuksek Seviyesine
Ulasti. Endeks Bekledigimiz Yukselis Surecini Gun Ortasindan Itibaren Gerceklestirmeye Baslamis Durumda. Almanya Dax Edneksinde 6.850 -6.950 Bant Araligindaki Kuvvetli Destek Ile Imkb-100 Deki 45.300 Desteginin Calismasi, Bugun Normal Sartlarda Hedef Olarak Gordugumuz 46.500 Seviyesine Kadar Yukselisi Desteklemis Durumda. Surec Basta Dikkat Cektigimiz Bankacilik Hisselerindeki Olumlu Teknik Goruntunun Calismaya Baslamasi Ile Beraber Son 1 Ayin Gun Ici En Yuksek Noktasina Kadar Yukselise Gecmis Durumda. Olumlu Surec Devam Ederken Endeksin 46.000 Seviyesinde Ikinci Seanslin Ilk Saatlerinde Direncle Karsilasmasi Gayet Normal Olarak Yorumlanmali.bugun Gun Sonuna Dogru Yukselisin 46.500 Noktasina Ulasmasi Surpriz Olmayacagi Gibi, Gunluk Raporumuzda Dikkat Cektigimiz 46.700 Dahi Bugun Hedef Konumda Olacaktir. Bu Beklentimizin Gerceklesmesi Halinde Endeksin Onumuzdeki 2 Haftalik Surec Icinde Ilk Kademede 47.500 Seviyesi Ikinci Adimda 48.500 Ve Ardindan Son 3 Haftada Dip Ve Taban Seviyede Olusan Donus Formasyon Etkisi Ile 50.500 Noktasi Ile 50.200 Bolgesi Araliginda Olusacagini Tahmin Ettigimiz 60 Gunluk Hareketli Ortalamaya Dogru Yukselisini Ve Buyuk Adim Hedefini Tamamlayabilecegini Tekraretmek Isteriz. Ayni Zamanda Es Zamanli Takip Ettigimiz Ve Adeta Imkb-100 Endeksine Benzer Artik Gunluk Ve Seanslik Raprorlar Yazdigimzi Almanya Dax Endeksinde De Ilk Adim Hedefi Olarak Isaret Ettigimiz 7.100 Ve Ardindan 7.250 Ve Buyuk Adimda Ki Hedef Olarak Gordugumuz Formasyon Hedef I Olan 7.350 Seviyesine Dogru Surec Normal Isleyecegini Tahminetmekteyiz. Imkb-100 Destekler 46.000 -45.850 -direncler 46.500 -46.700 -46.900 Halil Recber Anadolu Yatirim -matriks- |
|
|