|
||
|
|
#1001 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır
Merkez Bankasi'nin Actigi 30 Milyon Dolar Tutarindaki Doviz Alim Ihalesine,
95 Milyon Dolar Tutarinda Teklif Gelirken, En Yuksek Fiyat 1.1697 Ytl, En Dusuk Fiyat 1.1693 Ytl Olarak Belirlendi. 30 Milyon Dolar Alinan Ihalede Ortalama Fiyat 1.1696 Ytl, Ihaleye Gelen Tekliflerin Ortalama Fiyati 1.1708 Ytl Oldu. Son Doviz Alim Ihalesinde 116 Milyon Dolar Tutarinda Teklif Gelirken, En Yuksek Fiyat 1.1648 Ytl, En Dusuk Fiyat 1.1640 Ytl Olmustu. Ihale Sonrasi 60 Milyon Abd Dolari Doviz Satma Opsiyon Hakki Kullanim Tutarlariyla Ilgili Aciklama Saat 14:00'den Sonra Yapilacak. -matriks- |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1003 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
dovizde hala satis baskisi var az da olsa...
eur dolar paritesi 130 tick yani 0.0130 asgida... bu durumda eger doviz arz talebi dengede olsa... usd trl kabaca 0.0065 yukari cikar, eur/ytl kabaca 0,0065 asagi iner... lakin sabaha gore usd ytl 0,0050-0,0060 yukarida... -- bazilarinin diger forumda bahsettigi gibi arz taleple artmadi dolar... pariteden dolayi artti... orada anlayan yok isten, kendi calip soyluyor iste... |
|
|
|
|
#1004 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
Merkez Bankasi Gunluk Doviz Alim Ihalesi Ardindan Ihalede Olusan Ortalama
Fiyattan 10 Milyon Dolar Opsiyon Kullanildi. Boylece Gunluk Olarak Piyasadan 40 Milyon Dolar Cekildi. Merkez Bankasi, Sadece Ihalede Kazanan Kuruluslara (banka Ve Ozel Finans Kurumu) Ihalede Gerceklesen Ortalama Fiyat Uzerinden Ek Satim Opsiyonu Taniyor. Bu Sekilde Her Kurulu7s, Ihalede Sattigi Tutarin %200'u Kadar Opsiyon Alimi Yapabiliyor. -matriks- |
|
|
|
|
#1007 (permalink) | ||
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Ocak ayı şelale mi?? Ralli mi?? bilin bakalım
30 Ocak 2008 Alıntı:
Alıntı:
3.86 ya kadar inmişti, şimdi 4.36.... süre 5-6 gün. Boşta parası olanlar için güzel bir fırsattı. |
||
|
|
|
|
#1012 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
resesyon beklentısı olanca hızıyla suruyo ben ise her gun mal topluyorum evet saglam bır duzeltme şart ama bence o surecte degılız tum olumsuzluklar fıyatlandı ve gereklı onlemler hem fed hem bush tarafından alındı...e dahada surerse onlemler alınmaya devam eder...
abd secım arefesınde bence mal alımı ıcın dogru zamanlar...delı gıbı lıkıdıte sabırsız....malıyet dusurerek alım yapmak en iyi yaptıgım iş ve en iyi yaptıgım işi yapıyorum umutluyum...avuclarım orta vadede kaşınıyo