![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
REP Gücü : 682
REP Puanı : 68066
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VaY Be! Ekonomist Salih Neftçi'den bile övgü almışım
Merhaba arkadaşlar .Ekonomist Salih neftçi benim mektubumu yayınlamış gazetede köşesinde
Star Gazete Online - Borsa hareketleri bir süre köşemiz dışına çıkıyor |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
REP Gücü : 5822
REP Puanı : 576946
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgi: VaY Be! Ekonomist Salih Neftçi'den bile övgü almışım
paranın cepten cebe yer değiştirmesi ekonomik anlamda ne demektir bilmiyorum ama;
yatırım istihtam vesaire artmıyorsa, hele de elin yabancısı kaptığını beş kuruş vergi ödemeden dışarı kaçırıyorsa, ben bu ekonomiyi de borsa sistemin ide sevmiyorum ve de onaylamıyorum. hoş , bu işi yaptığım için mi yazdım bunu? hayır. fakat bu ülkenin girdisi-çıktısı, doğrudan veya dolaylı olarak herkesi ilgilendiriyor da.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
REP Gücü : 682
REP Puanı : 68066
REP Seviyesi :
İlgi: VaY Be! Ekonomist Salih Neftçi'den bile övgü almışım
Ayhan'ım , fenerbahçeli'm ...Hayırlı bol kazançlı haftalar.. yıldız için çok teşekkür ederim. Kardeş Eski platodata forumdaki hareketlilik yok burada.Herkes nerede? Mesela TREND? onları neden göremiyorum.Eski muhabbetleri özledim
Dip: MSN varsa oradan da konuşabiliriz. kemalkar hotmail com |
|
|
|