|
||
|
|
#3704 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aylardan Nisan, yarabbi et bize lütuf ve ihsan.
en son bı analız yaptım...
hayalı bı senaryoda dıyebılırsınız....hesaplamalar varsayımlar olasılıklar vs... bı sonuc cıkardım...tabıkı olasılık sadece gorelı... ismen bılıyosunuz bu senekı tek kagıdım... kımseyede alın demıyorum... ama akp kapatma davasına kadar yanı sonuclanıncaya kadar 3 ıhtımalını cıkardım... yanı yukarı yuzde 50 uzerı potansıyel... ole bı dıkkatınızı cekmek ıstedım ![]() |
|
|
|
|
#3708 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Fitch:"büyük Alman Bankalarinin Görünümü 'durağan'"
Uluslararasi Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch, Almanya'nin Büyük Bankalari Performanslarina Ilişkin Hazirladiği Raporun Da, Devam Eden Finansal Kriz Işiğinda Bu Bankalarin Performanslari üzerindeki Ciddi Baskinin Devam Etmesini Beklediğini Belirti. Bununla Birlikte Fitch, Bu Bankalarin Aktiflerinde Makul Seviyede Gerçekleşecek Düzeltmeleri, Gelirlerini çeşitlendirerek Ve/veya Sermaye Artirimi Yolu Ile Absorbe Edebileceklerini Vurguladi. Fitch, Geniş Bir Bantta Varliklar Için Yilin Ilk Aylarinda Kredi Spreadlerin Genişlediğini Belirterek, Bunun Piyasa Değer Kayiplarina Yol Açabileceğini Ifade Etti. Bunun Yari Sira, Sermaye Piyasalarinda Işlem Sayisini Almasinin Aracilik Faaliyeklerinden Gelen ücretlede Azalmaya Yol Açmasi Ile Birlimtke 2008 Yili Gelirlerinde Düşüş Yaşanabileceği De Belirtildi. Fitch'in Raporu, Deutsche, Dresdner,commerzbank Ag, Bayerische Hypo- Und Vereinsbank Ag Ve Deutsche Postbank Ag'yi Kapsiyor. *** Ibs Haber Merkezi *** (24/04/2008 - 14:43:09)
|
|
#3709 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
MB/YILMAZ:`REEL SEKTORUN ACIK POZISYONUNUN BANKALAR ICIN DOLAYLI KREDI RISKI YARATTIGI UNUTULMAMALI`
devletin hazinesi ne güne duruyor,üstüne alır,tüm faturayı halk öder,alla alla...var mı bi babayiğit buna sırtını dönebilecek,hey yavrum hey....tüm merkezler yeni model swap yaparken,bizimkiler armut mu toplayacak yani....yoksam adamlar hala niye rahat bu kadar? eskiden osmanlı zamanında askerler gönderilirmiş ganimet toplamaya,şimdi de bankalar ve krediler gönderiliyor ganimet için...veririz uleynnnn,yeterki çivisini çıkarmayın memeleketin.... ooooh be rahatladım....heyyyyt..... Son Düzenleme zenci'nin abisi tarafından 24-04-2008 03:53 PM de yapıldı.. Sebep: kırmızı |
|
|