|
||
|
|
#326 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Mayıs geldi çattı, tayfa palayı çatlattı
muhtemelen onu kastettım
![]() her kavramı tam anlamıyla ogrenemıyoruz bazen duyduklarımızı aynen tekrarlıyoruz bole bı cumle duydum bugun yazayım dedım yanılmam muhtemel saol ![]() |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#327 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Altin Biraz Toparlar
Faizlerdeki Gerileme Surecinin Sonuna Gelinmesi Ve Petrol Fiyatlarinin Dususu Altin Fiyatlarinin Bekledigim Hedef Olan 850 Dolar’a Gerilemesine Neden Oldu. Oyle Tahmin Ediyorum Ki Eger Bugun Abd’den Aciklanacak Olan Tarim Disi Istihdam Verileri Zayif Gelirse Dolar’da Baslayacak Olan Gerileme Altinin Yukselmesine Enden Olabilir. Diger Yandan Emtia Fiyatlarinin Geneline Bakildiginda Da Bir Miktar Dususte Duraklama Olursa O Zaman Altinin 848 Dolar Seviyesindeki Dibinden Itibaren Baslayan Yukselis Yeninden 879 Dolar’a Yukselmesine Neden Olabilir. Anacak 845 Dolar’in Altinda Kalmasi Durumunda 820 Dolar Kacinilmaz Bir Hedef Olur Ama Bunun Icin Erken Oldugunu Dusunuyorum. Teknik Seviyeler Direncler 858 861 866 Pivot (852) Destekler 848 845 837 Beklentiler Bugun Haftalik Uzun Vade Yukari Yatay Yukari Okan Aybar, Cta
|
|
#328 (permalink) |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Tarim Disi Istihdam Dusuk Aciklanabilir
Dun Abd’den Aciklanan Tedarik Yonetimi Enstitusu Verisi Ekonomide Imalat Sektoru Icerisindeki Daralmanin Tum Alt Endekslerinde Goruldu. Yeni Siparisler Alt Endeksi Ve Daha Da Onemlisi Istihdam Endeksinde Belirgin Gerilemeler Olmus. Istihdam Endeksi Daha Once 49.2 Seviyesindeyken Dun Aciklanan Veri 45.4 Olarak Aciklanmis Olmasi Ve Yine Dun Istihdam Kesintilerindeki Yukselis Ve Is Basvurularindaki Artis, Bugunku Tarim Disi Istihdam Ve Issizlik Verilerinin Dolar Olumsuz Hareketlenmesine Neden Olabilir. Petrol Fiyatlarinin Da Hafta Sonuna Girerken Artabilecek Olmasi Ve Bugunku Ekonomik Gosterge Beklentilerine Gore Euro’nun Bir Miktar Yukselebilecegini Tahmin Ediyorum. Teknik Seviyeler Direncler 1.5490 1.5530 1.5610 Pivot (1.5475) Destekler 1.5440 1.5420 1.5380 Beklentiler Bugun Haftalik Uzun Vade Yukari Asagi Yatay Okan Aybar, Cta
|
|
#331 (permalink) |
|
Senior Member
|
...Bu kadar olur yani..Ayhannn yorumunuz alayum toprağum
![]() Kritik hafta öncesi iki kritik buluşma Bu hafta sonu ligin zirvesini büyük ölçüde etkileyecek bir karşılaşmaya hazırlanan Sivasspor'un Başkanı Mecnun Odyakmaz, F.Bahçe Kulübüne gitti. Adnan Polat ise Federasyon Başkanı ile bir araya geldi. Kritik hafta öncesi yapılan bu ikili görüşmeler kafaları karıştırdı. Başkanların gündemindeki konu ne? |
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Bundan önceki USD/YTL hareketini güzel yakaladık. Milletin aylarca, yıllarca boşuna taşıdığı doları tam zamanında ve dibe yakın bir noktada aldık. Hemen hemen beklediğimiz hareketi yaptı.
|
|
|
|
|
#337 (permalink) |
|
Senior Member
|
umarım ilk sinirle söylenimş sözdür çok üzüldüm kendi adıma
bırakmamasını önemle rica ediyorum Umarim istifa etmez. Hemen birakip gitmesi yanlis olur. Iyi yonetiyordu. işte basladı..forum psıkolojısı kardesım analız ettımde soluyorum |
|
|