|
||
|
|
#3476 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Mayıs geldi çattı, tayfa palayı çatlattı
Sabahin erken saatinde, veterinerin telefonu çaldi.Arayan yasli bir hanimdi.
Kadincagizin derdi de buyuktu dogrusu : - Doktor bey! Benim köpegim komsunun köpegine takili kaldi, ne yapmami tavsiye edersiniz? Veteriner : - Ikisininde poposuna ayni anda birer tokat atin, ayrilirlar, dedi. Telefon 10 dakkika sonra tekrar çaldi. - Doktor bey, dediginizi yaptim ama ayrilmadilar. - O zaman bir kova suyu aniden uzerlerine bosaltin. On dakika sonra telefon uçuncu kez çaldi : - Gene olmadi doktor. - O zaman gidin erkek köpege telefon çaliyor, deyin. Yasli kadin saskinlik içinde sordu : - Saka etmiyorsunuz ya. Sahi bu ise yarar mi? - Nasil yaramaz hanimefendi, diye gurledi veteriner, sonunda. Nasil yaramaz. Benim için uç kez yaradi bu sabah iste....
| Faydalı Linkler |
|
|
#3477 (permalink) |
|
Senior Member
|
Anaokulunun son günü küçük öğrenciler öğretmenlerine hediye verdikleri bir parti duzenler. Çiçekcinin oğlu öğretmene bir hediye paketi uzatır. Öğretmen paketi yavaşça sallar eliyle tartar ve
- Sanırım bu bir buket çiçek..? - Doğru.. Nerden bildiniz öğretmenim ?? - Şey, tahmin ettim.. Sıradaki öğrenci şekercinin kızıdır. O da öğretmene bir hediye verir. Öğretmen gülümseyerek paketi alır, eliyle tartar ve hafifçe sallar: - Sanırım bu bir kutu çikolata.. - Aaa, nerden bildiniz öğretmenim ?? - Şey, bir tahmin sadece. Nasılsa tuttu işte.. Bir sonraki hediye TEKEL bayisinin oğlundan gelir. Öğretmen paketi alır ama alttan küçük bir sızıntı vardır. Paketi tutarken parmağı ıslanan öğretmen yavaşça parmağını diline sürer: - Bu şarap olabilir mi ? - Hayır öğretmenim !! …diye bağırır çocuk heyecanla. Öğretmen tekrar sızan yerden bir damlayı parmağıyla alıp tadına bakar: - Şampanya öyleyse...? Daha da heyecanlanan çocuk .. - HAYIR öğretmenim !! Öğretmen sızıntının bir daha tadına bakar: - Tamam.. Pes ediyorum, bilemeyeceğim. Nedir bu ?? Çocuk neşeyle haykırır: - Bir köpek yavrusu !..?
|
|
#3481 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adamin biri is ariyormus. Calismak istedigi firma ile gorusmeye girmis. Sorular... sinavlar... adam berbat,hic bir iste calismasi mumkun degil. Ama torpili yuzunden bir oneri getirmeleri de sart!!!
"Marketing dusunur musunuz?" diye sormuslar. "Nee?!!" demis adam, "daha iyi birsey yok mu?!" "Peki, satis sorumlusu olur musunuz?" "Olmaz" demis, "daha nitelikli birsey isterim." "Finans isleriyle ilgilenseniz?" "Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!" diye sizlanmis bu sefer. "Peki o zaman" demisler. "size icinde hem seyahat hem seks olan bir sey onerelim." "Hah!"diye bagirmis adam "aynen boyle birsey ariyorum. Nedir o?" "...tir git." |
|
|
|
|
#3483 (permalink) |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
#3484 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nukleer Enerji Ureticisi British Energy Plc Sirketi Satin Almak Uzere
Bazi Kurumlardan Teklif Aldigi Yonundeki Haberleri Dogruladio. Bu Aciklamanin Ardindan Gue Yuzde 7`lk Bir Yukselisle Baslayan British Energy Hisseleri Primli Seyrini Surduruyor. Alinan Tekliflerin Bazilarinin Hisse Basina 680 Pens`in Uzerinde Bir Fiyat Seviyesini Ifade Ettigi Belirtildi |
|
|