Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 26-05-2008, 11:54 AM   #5001 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
İlgi: Mayıs geldi çattı, tayfa palayı çatlattı

Uzel için zaman zaman uyarıyorum. Gelen haberler pek güzel değil.

Uzel Makina Sanayi A.S.'nden Borsa Baskanligi'nca istenen aciklamaya cevaben gelen yazi: Ilgi yazinizla, Sirketimizin 01.04.2008 tarihinden bu yana imalat yapmadigina, calisanlarina ucretlerini odemedigine iliskin olarak Borsaniza intikal eden yatirimci sikayetleri bulundugu belirtilmektedir. Nisan ayinda tedarikcilerimizden malzeme temininde yasanan problemler nedeniyle uretim dusuk seviyede gerceklesmistir. Onumuzdeki donemde uretimle ilgili problemleri gidermek icin gerekli tedbirler alinmis olup, ucretler zamaninda odenecektir.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 26-05-2008, 11:54 AM   #5002 (permalink)
eko
Senior Member

eko'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007

Dün starda Çömez miydi neydi eski AKP li milletvekili. Bu yiyen AKPlilerin hepsi yarın hesap verecek diyordu. seyrettinizmi...
eko Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 26-05-2008, 11:55 AM   #5003 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : schillaci Mesajı Görüntüle
yurt dışından da ermeniler, rumlar ve barzani destekliyor...

fazla söze gerek yok...
evet hükümetin bunlara hergün küfür edip s.kdir çekmesi lazım..göze hoş gelir.kulağa da..

ee sonra?
hulusi Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 11:56 AM   #5004 (permalink)
gregorian
Senior Member

gregorian'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

selam ahali.

siyasetin karanlık dehlizlerine dalmışız gene

bu amerikadaki hocaefendinin, fikirlerinin üzerine oturduğu ve raylardan çıkardığı zihniyetin fikir babası olan Said Nursi zamanında demiş ki :

şeytanın ve siyasetin şerrinden Allaha sığınırım.

bu adam ilginç adam. zülfü livaneli filan da okumuş zamanında. ben de okudum. bugünküler gibi milli duygulardan bihaber değil aksine;
kendisi kurtuluş savaşında doğuda talebeleriyle ölümüne savaşmış, bitlisin düşman işgalinden kurtuluşunda önemli rol oynamış, ilk meclisin açılışına davet edilip katılmış ve bizzat Atamız tarafından mebusluk önerilmiş vatansever ve demokrasiye en azından meşrutiyete inanan değişik bir ilim adamıdır.

halefinin ne haltlar yediğini kimlere hizmet ettiğini, kukla olduğunu görse kahrından bi daha ölürdü.
Eski 26-05-2008, 12:01 PM   #5005 (permalink)
gregorian
Senior Member

gregorian'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

vak vak ben sattıktan sonra 16-17 kademe daha düşmüş.

sağlam beddua ettik anlaşılan
gregorian Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:02 PM   #5006 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
yargı arkalarında değil; sezerin atadıkları yargıçlar mı diğelim yoksa;yarsav gibi kanunlara hatta anayasaya bile aykrı olup olmadığı muallakta olan kurumlar mı?
üniversiteler; sadece kendi oyunu almış ama bu adam daha koyu laik diye atanan(örnek gökçebay) atanmış rektörler mi?
sivil toplum derken ise 20-30 yıldır ne başkanlarını (delegeler chp de olduğu gibi belirlenir de ondan)ne de tüzüklerini değiştirmeyi becerememiş eski kafalı sendikalar mı yoksa?

halk yeter be abi..

Doğru be hulusi, halk yeter hatta halkın %10 u ile yeter
Hiçbir devrim halk çoğunluğuyla yapılmamıştır.

Açmama gerek var mı?
detan Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:04 PM   #5007 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

bana müsaade; amacım ne bir partinin avukatlığını yapmak ne de politikayla meşgul olmak(sizleri de meşgul etmek).ama unutmayınız ki birileri sizin gibi düşünmüyorsa mutlaka gerekçeleri vardır..tıpkı sizin, bizzat kendininizin gerekçeleri gibi..kendimiz gibi düşünmeyenleri kendimizden aşağı, kötü görmek ise sadece gülünç olabilir.
hulusi Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:05 PM   #5008 (permalink)
schillaci
Senior Member

schillaci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2007

Alıntı:
evet hükümetin bunlara hergün küfür edip s.kdir çekmesi lazım..göze hoş gelir.kulağa da..

ee sonra?
s.kdir çeksin demiyorum bu güçler akp'yi neden destekliyor onu anlamaya çalışıyorum... hoş ben nedenini biliyorum % 47'nin içinden bazıları da anlamaya başladı ama hala anlamayan epeyce vatandaş var...
schillaci Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:07 PM   #5009 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Doğru be hulusi, halk yeter hatta halkın %10 u ile yeter
Hiçbir devrim halk çoğunluğuyla yapılmamıştır.
Açmama gerek var mı?

buyrun abi yapın devriminizi..bize hukuk yeter..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:07 PM   #5010 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
bana müsaade; amacım ne bir partinin avukatlığını yapmak ne de politikayla meşgul olmak(sizleri de meşgul etmek).ama unutmayınız ki birileri sizin gibi düşünmüyorsa mutlaka gerekçeleri vardır..tıpkı sizin, bizzat kendininizin gerekçeleri gibi..kendimiz gibi düşünmeyenleri kendimizden aşağı, kötü görmek ise sadece gülünç olabilir.

Bak bu sözleri beğendim. Umarım önce kendin uygularsın.
detan Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:07 PM   #5011 (permalink)
sahsuvar
Senior Member

sahsuvar'ın Avatarı

Kurum Adi Net Islem (ytl)
Yatirim Finansman 11.450.538
Raymond James 8.207.651
Finans Yat. 8.063.121
Deutsche Sec 6.694.574
Garanti Yat. 5.763.421
Credit Suisse Menkul 5.533.312
Yapi Kredi Yat. 5.280.312
Ak Yatirim 4.710.685
Efg Istanbul 4.281.370
Ekspres Yatirim 3.311.142

Anadolu Yatirim -935,496
Turkish Yat. -1.607.718
Teb Yatirim -5.026.859
Info Yatirim -5.888.731
Is Yatirim -6.671.146
Hsbc Yatirim -9.550.769
Tacirler Men. -10.180.705
Alternatif Yat. -10.384.889
Ubs Menkul -11.325.567
Morgan Stanley Menkul -22.663.568
sahsuvar Çevrimdışı  
Eski 26-05-2008, 12:08 PM   #5012 (permalink)
sahsuvar
Senior Member

sahsuvar'ın Avatarı