|
||
|
|
#705 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Mayıs geldi çattı, tayfa palayı çatlattı
...Bu işkur un içine işiyim yaw zabttan beri onla uğraşıyom..yok neymiş
personel yoklaması net ten verilcekmiş yok yetki kodu yok şifre yok tc kimlik adın soyadın hangi Takımlısın aq.bele işin yoruldum yaw |
|
|
|
|
#706 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
ANADOLU GRUBU/ÖZİLHAN: "OLAN BİR ORTAKLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ KONUSUNDA CUMHURBAŞKANIMIZIN JAPONYA ZİYARETİ SIRASINDA BİR İŞBİRLİĞİ ANLAŞMAMIZ OLACAK"
Anadolu Grubu İcra Başkanı Tuncay Özilhan, var olan bir ortaklığın geliştirilmesi konusunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Japonya ziyareti sırasında bir işbirliği anlaşması imzalayacaklarını bildirdi. Dünya Türk Girişimcileri Konseyi Genişletilmiş İstişare Kurulu Toplantısı sırasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Özilhan sohbet ederken, gazetecilerin sorusu üzerine Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün Japonya ziyareti sırasında Özilhan'ın, yatırım konusunda bir işbirliği anlaşmasının olacağını belirterek, "1 ay sabredeceksiniz, Haziran'ın başında" dedi. Tuncay Özilhan da bu konuda Japonya'da bilgi vereceklerini, bu ülkede bir anlaşmaya imza atacaklarını ifade ederek, "Yatırımı orada açıklayacağız. Olan bir ortaklığın geliştirilmesi..." diye konuştu. Bu arada, toplantıda açılış konuşmalarının ardından aile fotoğrafı çekildi. Dünya Türk Girişimcileri Konseyi Genişletilmiş İstişare Kurulu Toplantısının öğleden sonraki bölümü basına kapalı olarak devam etti. |
|
|
|
|
#710 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
***ersu*** Ersu Meyve Ve Gida Sanayi A.s.`nin 05.05.2008 Tarihinde Yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda; 2008 Yili
Bagimsiz Denetimi Icin Analitik Gozlem Bagimsiz Denetim Ve Danismanlik Hizmetleri A.s. Ile Devam Edilmesine, Yonetim Kurulu Baskanligina Kemal Akman, Yonetim Kurulu Baskan Yardimciligina Ali Akman, Uyelige Mesut Adan, Mustafa Aslan Ve Jair Alcalay`in Uc Yilligina Secilmelerine, Denetcilige Cemal Odemis Ve Hulya Buyukyavuz`un Iki Yil Sure Ile Secilmelerine, Karar Verildigi Ayni Gun Yapilan (a), (c) Ve (f) Serisi Imtiyazli Pay Sahipleri Olagan Genel Kurul Toplantisinda; Olagan Genel Kurul`da Alinan Kararlarin Onaylandigi, Bildirilmistir. Olagan Ve Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurul Toplanti Tutanaklari Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. ***ersu***|