|
||
|
|
#1176 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Mayıs geldi çattı, tayfa palayı çatlattı
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1179 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
***netas*** Nortel Networks Netas Telekomunikasyon A.s.'nin 07.05.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
'sirketimizin Bugun Yapilan Yillik Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda Sermaye Piyasasi Kurulu (spk) Tebligleri Uyarinca Uluslararasi Finansal Raporlama Standartlarina Gore Hazirlanan Mali Tablolarda Raporlanan 8.856.988 Ytl Tutarindaki 2007 Yili Net Donem Karina Karsilik Yasal Kayitlarda 16.738.543 Ytl Zarar Olustugundan, Spk Kararlarina Gore Donem Karindan Kar Dagitimi Yapilamayacagi Goz Onune Alinarak Olaganustu Yedeklerden Karsilanmak Uzere 2.126.124 Ytl'nin Ortaklara Dagitilacak Kar Olarak Belirlenmesine, Bu Meblag Uzerinde 180.180 Ytl Ii. Tertip Yasal Yedek Akce Ayrilmasindan Sonra Kalan 1.945.944 Ytl'nin Ortaklara Brut Kar Payi Olarak Nakden Odenmesine, Ve Odeme Tarihinin 26 Mayis 2008 Olarak Belirlenmesine Mevcudun Oybirligiyle Karar Verilmistir. Soz Konusu Karar, Hisse Basina 0,30 Ytl Brut (%30 Oraninda), Tam Mukellef Kurumlar Ve Sahislar Icin 0.255 Ytl Net (%25,5 Oraninda), Turkiye'de Isyeri Veya Daimi Temsilciligi Bulunmayan Dar Mukellef Kurumlar Icin 0,270 Ytl Net (%27 Oraninda) Kar Payi Ifade Etmektedir. Ayni Toplantida, Yonetim Kurulu'nun Bagimsiz Dis Denetim Kurulusu Olarak 2008 Mali Yili Icin Gorevlendirilmek Uzere Sectigi 'akis Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.s.' Firmasina Iliskin Secim Mevcudun Oybirligiyle Onaylanmistir. Genel Kurul Tutanagi Ile Dagitilacak Temettu Tablosu Ilisikte Bilgilerinize Sunulmaktadir.' Genel Kurul Toplanti Tutanagi Ile Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten Ekinde, Kar Dagitim Tablosu Ayrica Internet Sitemizin 'sirketler' Bolumunde De Yayinlanacaktir.' ***netas*** |
|
|
|
|
#1180 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
2008`DE BUTCE ACIGININ 18 MILYAR YTL`DEN 12 MILYAR YTL`YE INMESI ONGORULUYOR- CNBCE
faiz dışı fazlayı azaltınca açık nasıl azalacak |
|
|
|
|
#1181 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
Alıntı:
Üstelik bu iddiasını söylediğinde bu rakamları telaffuz bile eden yoktu. Birden fazla olasılıklar sıralayıp, orası, şurası, olmazsa da burası gibisinden lastikli bir yorum da değildi. Zamanlama hatası yapmış olsa bile Dow!un 14000 lerden 11700 lere inmiş olması onun analiz yeteneğinin büyüklüğünü gösterir sanki. Son Düzenleme alihoca tarafından 07-05-2008 05:02 PM de yapıldı.. |
|
|
|