|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
--==dyndns Updater Kurulumu Nasil Yapilir==--
DOSYAYI BURADAN ALALIM
zip li dosyayı acalım ve setup ikonunu tıklayalım.... ![]() sözleşmeyi kabul edelim.... ![]() next.... ![]() next.... ![]() next.... ![]() finish.... ![]() Başlat/programlar DynDns Uptader bulup tıklayalım.... Groups dan Add yazan yeri tıklayınız.... ![]() bir Gruops Adı yazın....sonrada OK diyelim .... ![]() Usarname ve Password yazan yerlere www.dyndns.com a giriş yaparken kullandıgımız bilgilerimizi girelim .... ![]() burada 2 yol var: 1.yol download yazan yeri tıklarsanız hostnameniz otomatik gelir 2.yol Add yazan yere basıp hostname yi siz doldurusunuz tecih sizin...... ![]() Add tıklarsak gelen yere aldıgımız hostname yi yazalım.... ![]() Hostname işaretli olacak OK e basalım .... ![]() DynDns uptader calıştırınca setting den : enable automatic uptade yi işaretlemeyi unutmayın.... ![]() Force uptade ye basınız.... ![]() evet diyelim.... ![]() IP ler önce farklı olacaktır.... ![]() şimdi işlem tamam ..IP ler eşleştiler ..... ![]() masaüstü DynDns uptader programı Yeşil olmuşsa işlem tamamdır NOT: bu programı pc kurarsanız : modeme DDNS ve dreamboxa ınady kurmanıza gerek yoktur . pc her acıldıgında otomatik IP güncellemesi yapacaktır not. alıntıdır @dündar,a teşekkürler |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
|
Evet, kaya22 ve anlatımı hazırlayan Arkadaşımıza Teşekkürler.
Ben bir şeyler ilave etmek istedim: Eğer sadece bu program kurulu ise Modemdeki İPniz değişir ise, ve PC niz açık değilse, gbox yayınlarını izleyemezsiniz. Zaten bunu kaya22 de belirtmiş. Benim önerim: eğer ki modemde "dnys" ayarı yazma yeri var ise oraya yazmanız inaydın ayarlarını. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|