|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
|
"Kanatları olmadan uçabilen tek canlı"
Manchester United-Chelsea finalini anlatan Ertem Şener, maçı televizyondan izleyenlere ***ifli dakikalar yaşattı.
İşte Ertem Şener'in ilginç yorumları ve benzetmeleri... * Üstün Alman teknolojisi (Ballack'ı övüyor) * Trafik levhası muamelesi. * Rakip savunmayı iskambil kağıdı gibi dağıttı. * Mourinho ile flörtte. (Lampard'ın attığı gol sonrası) * Yukarı baktı, gözleri annesini aradı. Ona selam verdi. (Lampard'ın attığı gol sonrası) * Lampard, o tehlikeli bakışları yine. * Drogba vurursa kötü, direk. Kötü tabi. Kötü. * Ertem Şener: Etkili. -İlker Yasin: Etkili değil. Etkili ve diri. * Bir postacı gibi top dağıtan Carrick. * Müdehale Evra'dan. Evra hemen kaçıyor oradan. * Ben korkuyorum, bize de burada kıramp girecek. (Futbolcu yerde kalınca) * Mükemmel bir şut Ballack'tan. Pozisyon tekrarı sonrası: Kötü bir vuruş, istediği gibi değil. * Kaderine teslim oluyor. (Drogba'nın direkten dönen vuruşu sonrası kaleci Van der Sar için) * Anderson, Ferguson'un İngiliz müzik piyasasına sunduğu son albüm. * İki parmakla da olsa, tokattır bunun adı. (Drogba'nın kırmızı kart gördüğü an) * 'Ronaldo'yu tutabilene aşk olsun' diyecektim. Tuttular. * Penaltılara gidiyoruz demiyorum, geldik gibi geliyor bana. * Bakalım bu görüntüden ne anlayacağız? Ne anladık. (İlker Yasin'e soruyor) * Picasso'nun son fırçası (Ronaldo'yu övüyor) * 1-1 söz uzatmalarda. -İlker Yasin: "Scholes al gülüm ver gülüm oynuyor." * Sanayi Devrimi'nden sonra Alex Ferguson Britanya'da Futbol Devrimi'ni gerçekleştirdi. *United'ın "afacan" çocuğu Ronaldo. * Kanatları olmadan uçabilen tek canlı (Ronaldo'ya övgüler devam ediyor) * Cech 'yeter' dedi ve aldı tuttu kupayı. * Bunlar milayarlık adamlar. (Maç sonrası) |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |