|
||
|
|
#27 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
cyberlink7 codec’i buradan indirin ve kurun. Kaspersky tarama yaptırdım exe'yi sildi şu an kurulu yeniden kurmam gerektiği zaman ne yapmam gerek yeniden indirdim kaspersky yine exe'ye izin vemedi yine sildi.
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2008
|
İlgi: DVB Dream 1.3c TR
selam arkadaşım bende aver tv 6.o dijital kart var dvb dream kullanıyorum ama atv şifresini nasıl kıracağımı nette bulamadım hep prog dvb için var ama dvb dream için yok sizin gibi ustalardan yardım bekliyorum 07scorpion msn adresine yazdım benim msn yolladım hakandmn.....bibakarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Special Member
|
Alıntı:
Bunu dvbdream plgins klasörüne kopyala sonra dvbdream biss'i çalıştır ve anahtarı gir büyük ihtimal çalışacaktır |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2008
|
evet doğru yazmışsın arkadaşım acı bir tablo 3/ 2 sağlık olsun ilgine teşekkür ediyorum= [sana bir sorum olacak ben bu [ aver tv 6.0 dijital ]kartta vplug ,veya pluginns yok mecburen *****leri açmak için bu prog dvb ,dvb dream vs prolar çalıştırmaya uğraştım ama hepsinde farklı arızalar çıkıyor bendeki [ pc.xp ]acaba bu prolar vista falan fark ediyormu? xp yazılım var nedense olmuyor sadece aver tv de hotbırt kanalları tarata biliyorum daiseg ayarlarını yapıyorum video audio falan hepsi tamam ama yinede şifreli kanalları aver çözemiyor onun için nasıl bir yol izlemem lazım] bu proları kaldırdım sende iyi çalışan bir sürüm varsa yazarsan beni bu zahmetten kurtarırsın çünkü 3 aydır uğraşıyorum sonuç aynı hotbirt sadece averde oda malesef hepsi ****li izleyemi yorum ilgine teşekkürler istanbuldan selamlar abi yaş [30] olduğundan yanlış anlaşılma olmasın
Son Düzenleme PrincE_HerO tarafından 27-06-2008 05:40 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Special Member
|