Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 26-02-2007, 05:50 PM   #26 (permalink)
07scorpion
Senior Member

07scorpion'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: 45 mekan 07 vatan
2.mesaj güncellenmiştir.ii seyirler
07scorpion Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 20-04-2007, 02:18 PM   #27 (permalink)
mormor
Special Member

mormor'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
cyberlink7 codec’i buradan indirin ve kurun. Kaspersky tarama yaptırdım exe'yi sildi şu an kurulu yeniden kurmam gerektiği zaman ne yapmam gerek yeniden indirdim kaspersky yine exe'ye izin vemedi yine sildi.
mormor Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-06-2008, 12:53 AM   #28 (permalink)
PrincE_HerO
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2008
İlgi: DVB Dream 1.3c TR

selam arkadaşım bende aver tv 6.o dijital kart var dvb dream kullanıyorum ama atv şifresini nasıl kıracağımı nette bulamadım hep prog dvb için var ama dvb dream için yok sizin gibi ustalardan yardım bekliyorum 07scorpion msn adresine yazdım benim msn yolladım hakandmn.....bibakarsanız sevinirim
PrincE_HerO Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-06-2008, 12:51 PM   #29 (permalink)
mormor
Special Member

mormor'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : PrincE_HerO Mesajı Görüntüle
selam arkadaşım bende aver tv 6.o dijital kart var dvb dream kullanıyorum ama atv şifresini nasıl kıracağımı nette bulamadım hep prog dvb için var ama dvb dream için yok sizin gibi ustalardan yardım bekliyorum 07scorpion msn adresine yazdım benim msn yolladım hakandmn.....bibakarsanız sevinirim

Bunu dvbdream plgins klasörüne kopyala sonra dvbdream biss'i çalıştır ve anahtarı gir büyük ihtimal çalışacaktır
Dosya Ekleri
Dosya Tipi: rar BISSsrc ATV.rar (195.8 KB, 11 görüntülendi)
mormor Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-2008, 10:37 AM   #30 (permalink)
PrincE_HerO
Junior Member

teşekkür ederim arkadaşım
PrincE_HerO Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2008, 10:00 AM   #31 (permalink)
mormor
Special Member

mormor'ın Avatarı

Rica ederim fakat gerek kalmadı galiba 3.2
mormor Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2008, 10:47 PM   #32 (permalink)
PrincE_HerO
Junior Member

Thumbs up İlgi: DVB Dream 1.3c TR

evet doğru yazmışsın arkadaşım acı bir tablo 3/ 2 sağlık olsun ilgine teşekkür ediyorum= [sana bir sorum olacak ben bu [ aver tv 6.0 dijital ]kartta vplug ,veya pluginns yok mecburen *****leri açmak için bu prog dvb ,dvb dream vs prolar çalıştırmaya uğraştım ama hepsinde farklı arızalar çıkıyor bendeki [ pc.xp ]acaba bu prolar vista falan fark ediyormu? xp yazılım var nedense olmuyor sadece aver tv de hotbırt kanalları tarata biliyorum daiseg ayarlarını yapıyorum video audio falan hepsi tamam ama yinede şifreli kanalları aver çözemiyor onun için nasıl bir yol izlemem lazım] bu proları kaldırdım sende iyi çalışan bir sürüm varsa yazarsan beni bu zahmetten kurtarırsın çünkü 3 aydır uğraşıyorum sonuç aynı hotbirt sadece averde oda malesef hepsi ****li izleyemi yorum ilgine teşekkürler istanbuldan selamlar abi yaş [30] olduğundan yanlış anlaşılma olmasın

Son Düzenleme PrincE_HerO tarafından 27-06-2008 05:40 AM de yapıldı..
PrincE_HerO Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-2008, 03:51 PM   #33 (permalink)
mormor
Special Member

mormor'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : PrincE_HerO Mesajı Görüntüle
evet doğru yazmışsın arkadaşım acı bir tablo 3/ 2 sağlık olsun ilgine teşekkür ediyorum= [sana bir sorum olacak ben bu [ aver tv 6.0 dijital ]kartta vplug ,veya pluginns yok mecburen *****leri açmak için bu prog dvb ,dvb dream vs prolar çalıştırmaya uğraştım ama hepsinde farklı arızalar çıkıyor bendeki [ pc.xp ]acaba bu prolar vista falan fark ediyormu? xp yazılım var nedense olmuyor sadece aver tv de hotbırt kanalları tarata biliyorum daiseg ayarlarını yapıyorum video audio falan hepsi tamam ama yinede şifreli kanalları aver çözemiyor onun için nasıl bir yol izlemem lazım] bu proları kaldırdım sende iyi çalışan bir sürüm varsa yazarsan beni bu zahmetten kurtarırsın çünkü 3 aydır uğraşıyorum sonuç aynı hotbirt sadece averde oda malesef hepsi ****li izleyemi yorum ilgine teşekkürler istanbuldan selamlar abi yaş [30] olduğundan yanlış anlaşılma olmasın
Estağfirullah rica ederim sizin sorunlarınıza 07scorpion kardeşimiz cevap verebilir benim bu konularda fazla bilgim yok size yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.
mormor Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2008, 12:11 AM   #34 (permalink)
PrincE_HerO
Junior Member

ilgine çok teşekkür ederim
PrincE_HerO Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2008, 09:22 AM   #35 (permalink)
mormor
Special Member

mormor'ın Avatarı

Rica ederim
mormor Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık