|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Dns acount u aldıktan sonra yapacagımız ikinci işlem modemimizden Port acacagız aynı emule gibi modemden acacagımız Port 2499 udp portudur ben kedni modemime gore port acmayı gosterecem diger modemler için link verecegim oradan kendi modelinize uygun resimli anlatımları bulabilirsiniz diger modemler için http://www.emuleturk.com/Port/PortAcma.htm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu resimde port 4662 den acılmıs siz o boslukları 2499 yapın sadece bir satır ekleseniz yeter udp olarak secin tcp satırına gerek yok ![]() ![]() Port acma işlemimiz bitti Şimdik Buradaki Linke gidelim Ve Nets ustanın verdigi gobx programını indirelim http://www.tur***forum.com/satforum/...d.php?t=346282 İndirdigimiz Gbox dosyasını zipten cıkartıp kullandıgınız dvb programının ana klasorune yani kurulu oldugu yere kopyalayınız ![]() Bu İslemi yaptıktan sonra birde gbox plug var onuda Plugns Klasorune atacagız aynı vplug gibi felan Download Gbox Plugs Resimde Gorebilirsiniz ![]() [b]Şimdi Sıra geldi cwshare.cfg i ayarlamaya bu cwshare.cfg Nets ustanun verdigi Gbox programının içindedir bu dosyanın içinde sizin bilgileriniz ve paylasım yapacagız kişinin bilgileri olur bu ayarları Soyle yaparsınız cwshare.cfg i txt ile acın Kod:
M: { bu sizin dns gelecek { 14789000 }}
D: { arkadasınızın dlineı { 2499 2499 { 12345678 { A3 A3 }}}}
I: { 07 }
N: { 00 01 10 1000 5000 }
W: { 01 01 01 } 1FFF
X: { 15 }
Gbox klasorunun içindeki gboxcontrol.exe yi calıstıracaz herzaman zorluk cıkmaması için bu programı masaustune kısayol yapabilirsiniz Şimdi gboxcontrol.exe yi baslatalım eger butun ayarlarımız yapılık ve eger dline degiştokus ettiyseniz izlemeye baslarsınız ancak birkac ince ayar daha var ![]() Bu resimde yaptıgımız dns mizi guncelliyoruz bunu sıksık yapmamız gerekebilir eger ayarlarınızı sırasıyla yaparsanız sorun olmaz ve izleme ye baslarsınız resimde goruldugu uzere bana 900 kart yakınında geliyor az gibi biraz ama idare ediyoruz buradan peer larınızı yani kimlerin ekli oldugunu gorursunuz ben mecburen oraları editliyorum ![]() Progdvb yi calsıtırmadan once bu gboxcontrol.exe programını calıstırmanız lazım yoksa kanallar acmaz... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |