Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 09-12-2007, 10:33 AM   #1 (permalink)
hewalxx
Member

Giriş Tarihi: Nov 2007
digital tv kartı

Arkadaşlar digital tv kartı almayı düşünüyorum hangi marka tavsiye edersiniz
skystrar mı yoksa aver media mı yardımcı olursanız sevinirim.
hewalxx Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 09-12-2007, 10:57 AM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
İlgi: digital tv kartı

ben aver media kullanmıştım bi dönem memnun kalmıştım
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 12:26 PM   #3 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm

aver media 1 adım önde gibi.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-12-2007, 02:58 AM   #4 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
???

iki ayrı konuda farklı markalar sorulana kadar,
olayı genelleştirerek, herhangi bir marka hakkında tavsiye istenebilirdi.

en iyisi bence, sorunsuz olarak kullanmaya devam ettiğimizdir.
sonuçta hepimiz, tesadüfen edindiğimiz bir markayı sorunsuz kullanmaya devam ediyorsak, onu iyi diye nitelendiriyoruz.

ben de sorayım;
özelliğini beğenmediği için tv kartını değiştiren oldu mu?
benim skystar2 tv kartım 3. yılını maşallah sorunsuzca doldurdu ve bence iyidir.
en iyisi midir? bilemem...
çünkü başka marka kullanmadım ki bileyim.

burada teknik olarak, mesleği cihaz değerlendirmeciliği olan var mı?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-12-2007, 12:56 AM   #5 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray

Teknik olarak olmasada ben tecrübelerimle yorum yazabilirim ,cünkü piyasadaki bütün kartları kullandım ,teknic olarak skay star 2 ve3 en sorunsuz olanları, ikinci husus skay starı şu anda sıgmatel uretiyor, teknisat başka isimler altında Türkiye ye göndermeye başladı ,tabiki sıgma telin urettiği kendi cifleri ile skay star 3 olarak hd destekli kartlar piyasada bol miktarda var şuan, gayette performanslı kartlar, ben kendim şuan fly tv expres mst sta2 pcı expres slotta calışan kart kullanıyorum her kartın farklı özelliklerde artıları ve eksileri var avermedianın eksisi slicon tuner kullanması bazı turk kanallarını cekmemesine neden skay star 2 tecnisat ın eksisi capture compazit girişleri olmaması ve vistada calışmaması skay star 3 te kompazit girişlere sahip değil benim kullandığım fly pc expres mst sta2 bütün üstün özelliklere sahip fakat henüz Türkiye de satılmıyor, tavsiye edicek olsam skay satar 3 tavsiye ederim sebebi pro dvb de son derece kararlı calışması ve kısa devre korumaya sahip olmasıdır.
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık