Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 14-04-2008, 05:38 PM   #1 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Hata mesajı veriyo

Bende prog dvb power install 7.73 yüklü kapanırken - hata gönderme -mesajı alıyorum.sebebi ne olabilir.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
bal650 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 15-04-2008, 08:05 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
İlgi: Hata mesajı veriyo

Alıntı:
Orjinal Gönderi : bal650 Mesajı Görüntüle
Bende prog dvb power install 7.73 yüklü kapanırken - hata gönderme -mesajı alıyorum.sebebi ne olabilir.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hocam önemli bir şey değil kurarken microsofun bazı directx eklentilerine ihtiyac duyuyor ,onlar kullanmış olduğunuz xp de yoksa böyle hatalar verebilir ,buda power instal çok fazla arayüz kullanıyor ,sanırım onlarla ilgili ,performans ile ilgili bir sorun yaşatacağını sanmıyorum.
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-04-2008, 11:05 PM   #3 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
İlgi: Hata mesajı veriyo

İlgine teşekkürler best 54 usta.Codec sorunu çıkardı bende yükledim sorun yok.hata mesajı söylediğiniz eklentilerden olabilir.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık