Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 07-02-2006, 04:40 PM   #1 (permalink)
yekwolf
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Unhappy ss2 de tranporder sorunu(HOTBİRD)

HOTBİRD İZLEYEMİYORUM En önceleri (alt-dvb,progdvb ''teacher'' , ss2 kendi programı) ile sorunsuz izlerken bilgisayara format attıktan sonra en son verilen dvb-s powerpack'i kurdum,update'leri de tamam,AMA

Hotbird'ü açınca sinyal yok,ancak türksatı izliyorum (%90 seviye ile) diseq ayarlarıda tamam
Driver,ekran kartı..vs.kurulumlarım tamamam,eksik yok.

Lnb twin kullanıyorum, recevırda problem yok.SS2 ye giren kabloyu recevırda takınca hotbird izleniyor

Bu konuda bilgisi olan var mı?
Acaba KART mı BOZULDU?
:pepper:
yekwolf Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 07-02-2006, 04:50 PM   #2 (permalink)
SABIRLI
Senior Member

SABIRLI'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
diseq ayarı menüsü varya...orada eğer ikili diseq seçtiysen..onu 4 lüye çevir...sonra diğer 3 ünü sırayla bi dene..ben böyle yapınca olmuştu...

kart büyük ihtimalle bozulmamıştır...
SABIRLI Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2006, 04:52 PM   #3 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

bulentkartal79'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : AKINDAYIM
diseq ayarı menüsü varya...orada eğer ikili diseq seçtiysen..onu 4 lüye çevir...sonra diğer 3 ünü sırayla bi dene..ben böyle yapınca olmuştu...

kart büyük ihtimalle bozulmamıştır...

sende kaptın bu işi be akın..
bulentkartal79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık