Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 13-02-2006, 08:14 PM   #1 (permalink)
moondarkness
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
Arrow Skystar2 Kart Im Bozul Dumu? Yardim LÜtfen

:AngelzRed 4.3.2 drıveri yükledikten sonra kartım bozuldu.format attım slot değiştirdim düzelmedi.4.3.0drıveri kurdum. olmadı .Skystar2 kartımm bozuldu mu?Skystar 2 kartım sinyal algılamıyor.Skystar 2 kartın arkasındaki çanaktan gelen uydu kablosu ile oynayınca biraz düzeliyor.Kanal değiştirince veya program değiştirin ce yine bozuluyor.bir süre sonra kartım gene sinyali algılamıyor.Uydu sinyali next 2000xplus denedim karta takınca %80 kartta %60 birsüre sonra sinyal kayboluyor.Kablo yu çıkartıp yeniden takınca sorun çözülüyor kanal değiştirince sinyal gene kendikendine gidiyor KARTIM BOZULDUMU.YARDIM LÜTFEN:AngelzRed
moondarkness Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 14-02-2006, 01:28 AM   #2 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : moondarkness
:AngelzRed 4.3.2 drıveri yükledikten sonra kartım bozuldu.format attım slot değiştirdim düzelmedi.4.3.0drıveri kurdum. olmadı .Skystar2 kartımm bozuldu mu?Skystar 2 kartım sinyal algılamıyor.Skystar 2 kartın arkasındaki çanaktan gelen uydu kablosu ile oynayınca biraz düzeliyor.Kanal değiştirince veya program değiştirin ce yine bozuluyor.bir süre sonra kartım gene sinyali algılamıyor.Uydu sinyali next 2000xplus denedim karta takınca %80 kartta %60 birsüre sonra sinyal kayboluyor.Kablo yu çıkartıp yeniden takınca sorun çözülüyor kanal değiştirince sinyal gene kendikendine gidiyor KARTIM BOZULDUMU.YARDIM LÜTFEN:AngelzRed
kartda bir proplem olmuş olsa hiç açlışmaz dısegc ve kablo vs. nizi gösden geçirin

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2006, 01:39 AM   #3 (permalink)
WARRİOR
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
arkadaşım eğer dedigin gibi sinyalin belli bir sürede gidiyorsa senin dıseg arızalı dıseg'i değiştir düzelecektir.ok
WARRİOR Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2006, 11:15 PM   #4 (permalink)
captan
Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
not puroramı sil yeniden yükle calışır bendede oldu sitelerde vürüs oldugu için sistemi bozuyor saygılar
captan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-05-2006, 03:42 PM   #5 (permalink)
kezan42
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
Bence uydudan gelen kabloyu bir riceverda dene böylece çanakta mı, kablodamı yoksa lnb demi sorun var sa anlarsın
kezan42 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-06-2006, 10:25 PM   #6 (permalink)
THEMAMİX
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Arkadaslar dogru söylüyorlar katulıyorum her ihtimali dene eger yine aynı sorunu yasıyorsan bilki skyss2 nin cip gitmiştir kartı degiştir allak bullak olma sebebi bu ola bilir kolaygelsin .!!!!
THEMAMİX Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık