Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 08-03-2006, 11:22 PM   #1 (permalink)
orkfey
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
ss2+digiturk

Arkadaşlar merhaba başlığı görüpte digiturku kırmak isteyen birisi sanmayın beni

bu akşam eve geldiğimde apartmanımıza uydu bağlantısı için çalışmaların yapıldığını öğrendim.Ancak şuan için bildiğim sadece uydunun bağlandığı.Hangi uyduya bağlanıyor ya da kaç çanak var bilemiyorum.Daha önceden skystar kartları duymuştum bir araştırayı dedim şu digiturku nasıl izleriz diye ama bulduğum bilgiler genelde karmançorman. Benim öğrenmek istediğim bu ss2 alırsam digiturk lig tv yi izlemek için neler almam gerekiyor (modül kart yazıcısı vb.) ya da gel sen bu kartı almaktan vazgeç git kendine bir ricever al mı dersiniz?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
orkfey Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 08-03-2006, 11:32 PM   #2 (permalink)
Egeli
Junior Member

Egeli'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: İZMİR
Digitürk seyredebilmeniz için kesinlikle sadece yasal üye olmanız lazım
yerli Platforumları illegal seyretmeniz müm kün değildir
Egeli Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık