Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 16-03-2006, 03:35 PM   #1 (permalink)
noone_67
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
SkyStar 2 ve 70lik çanak

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler benim bilgisayarım p4 1.50 ghz 512mb ram vs. gibi özelliklere sahip ihtiyaç olursa diğer özelliklerinide yazabilirim fakat anakartın asus olması haricinde modelini bilmiyorum neyse soruya geçecek olursak

Evde vestelin kampanyalı lig tv döneminden çanak anteni ve receiverı mevcut ben bu çanak antene sky star 2 alarak bilgisayardanda aynı çanak vasıtası ile yayın almayı düşünüyorum öncelikle 70 lik çanakla hemde receivera bağlı yayın almam mümkün mü?

Kafama takılan başka bir soruda evin içinden yayını dağıtmak mümkün değilmi yani çanaktan tek lnb ile çıkış alıp evin içinde bunun birini vestelin receiverına diğerinide alacağım skystar 2 takmam mümkün mü?tabii içerdeki televizyonun görüntüsünü bozmadan bunu aileden gizli yapmaya çalışıyorumda

Bir diğer sorumda bu işlemci ve ramlerle bi sorun yaşarmıyım?

Şimdiden cevaplarınız için tekrar teşekkürler
noone_67 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 16-03-2006, 03:37 PM   #2 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : noone_67
Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler benim bilgisayarım p4 1.50 ghz 512mb ram vs. gibi özelliklere sahip ihtiyaç olursa diğer özelliklerinide yazabilirim fakat anakartın asus olması haricinde modelini bilmiyorum neyse soruya geçecek olursak

Evde vestelin kampanyalı lig tv döneminden çanak anteni ve receiverı mevcut ben bu çanak antene sky star 2 alarak bilgisayardanda aynı çanak vasıtası ile yayın almayı düşünüyorum öncelikle 70 lik çanakla hemde receivera bağlı yayın almam mümkün mü?

Kafama takılan başka bir soruda evin içinden yayını dağıtmak mümkün değilmi yani çanaktan tek lnb ile çıkış alıp evin içinde bunun birini vestelin receiverına diğerinide alacağım skystar 2 takmam mümkün mü?tabii içerdeki televizyonun görüntüsünü bozmadan bunu aileden gizli yapmaya çalışıyorumda

Bir diğer sorumda bu işlemci ve ramlerle bi sorun yaşarmıyım?

Şimdiden cevaplarınız için tekrar teşekkürler
çifli lnb (twın) kullanarak olur

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2006, 03:39 PM   #3 (permalink)
noone_67
Junior Member

öncelikle cevap için teşekkürler

peki görüntü kalitesinde herhangi bi eksilme olur mu??Bide çift lnb fiyatı 35 ytl sanırım (yanlış araştırmadıysam)bunun yerine yeni bir çanak almak daha mantıklı diil mi?
noone_67 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2006, 03:43 PM   #4 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : noone_67
öncelikle cevap için teşekkürler

peki görüntü kalitesinde herhangi bi eksilme olur mu??Bide çift lnb fiyatı 35 ytl sanırım (yanlış araştırmadıysam)bunun yerine yeni bir çanak almak daha mantıklı diil mi?
sinyalde sorun olmaz yeriniz müsaitse olabilir tabi

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2006, 04:00 PM   #5 (permalink)
noone_67
Junior Member

cevapların için gerçekten çok teşekkür ederim şimdi 90 lık çanağı bizimkilere hissettirmeden çatıya taktırmak lazım
noone_67 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2006, 04:11 PM   #6 (permalink)
temmuz06
Senior Member

temmuz06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
ben şuanda evde ss2 yi senin bahsettiğin sistemde izliyorum
temmuz06 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2006, 05:22 PM   #7 (permalink)
evyapan63
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
tşkrler
evyapan63 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2006, 11:14 PM   #8 (permalink)
Budak
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
arkadaşlar ben dayzek aldım ama tv kartıma bağlayamadım bütün kurulumlarını denedim ama program çalışmıyor hata veriyor nedeni nedir yardımcı olur iseniz sevinirim. teşekkürler.
Budak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık