Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > DVB-S (Dijital TV Kartları) - Uydu İnternet

LinkBack Konu araçları
Eski 15-05-2006, 12:09 PM   #1 (permalink)
berfi
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
Smile bilgisayara tv kartı baglama hakkında yardım

Apartman olarak iki uydu çanak sistem mevcut ve şu an türksat ve hordbirt kanallarını tv da izliyorum prize tek kablo ile yayın geliyor ve recevier ile normal yayınlarımda bir sorun yok benim öğrenmek istediğim prizden ikinci bilgisayarıma kablo çekerek dijital yayını nasıl seyredebilirm bilgisayarımda skystar 2.6D tv kartım mevcut prizden nasıl ve hangi parçayla tv kartını ve görüntüyü bozmadan dağıtabilirim kaliteli ve marka olarak tavsiye ne edersin bu konuda yardım istiyorum ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim
berfi Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 15-05-2006, 12:21 PM   #2 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Normal bir switch ile dağıtabilirsin ancak aynı anda uydu ve digital kartı kullanamazsın. Birinden biri.
Administrator şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-05-2006, 12:21 PM   #3 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : berfi
Apartman olarak iki uydu çanak sistem mevcut ve şu an türksat ve hordbirt kanallarını tv da izliyorum prize tek kablo ile yayın geliyor ve recevier ile normal yayınlarımda bir sorun yok benim öğrenmek istediğim prizden ikinci bilgisayarıma kablo çekerek dijital yayını nasıl seyredebilirm bilgisayarımda skystar 2.6D tv kartım mevcut prizden nasıl ve hangi parçayla tv kartını ve görüntüyü bozmadan dağıtabilirim kaliteli ve marka olarak tavsiye ne edersin bu konuda yardım istiyorum ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim
tek kablodan 2 yere dahıtm yapamasssın ancak santralde yer varsa ayrı kablo veya yönün musaitse ayrı bir anten sistemi kurman gerekir
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-05-2006, 03:03 PM   #4 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
arkadaşım recevir a giren lnb den gelen kabloyu söküp bilgisayarına skysatr2 ye takıcaksın..

yada reciever dan loop out çıkışı vardır.. bir kablo yapıp oradan ss2 ye bağlıyacan.ama bu şekilde hem reciverdan hemde bilgisayardan aynı uydudan gelen yayınları seyredemezsin.. yani örnek.. bilgisayarından star t.v yi izlerken televizyonundan sadece hotbird kanallarını seyredebilirsin..
fam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-05-2006, 03:46 PM   #5 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Alıntı:
arkadaşım recevir a giren lnb den gelen kabloyu söküp bilgisayarına skysatr2 ye takıcaksın..

yada reciever dan loop out çıkışı vardır.. bir kablo yapıp oradan ss2 ye bağlıyacan
Sevgili @fam Receiverı acınca lnbto çıkışı otomatik iptal olur.Yani Lnb to çıkışı receiver Stb konumunda veya kapalı konumda sinyal alabilirsin.
Çok nadir markalarda müsade eder,çoğu müsade etmez!
taha3 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-05-2006, 04:19 PM   #6 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
haklısın bende neta var müsade ediyor herhalde evde denemiştim.. hem televizyondan hemde ss2 den lnbloop dan seyrettim ama sağlıklı değil en güzeli çift çıkışlı lnb yada kabloyu söküp takma ..
fam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık