|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
Fiat İdea
Fiat şöyle fiat böyle bir sürü yazı okudum. 2005 temmuzda fiat idea aldım . aldım ve pişman oldum.müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım . nemi arabanın döşemeleri berbat. en ufak su lekesini bile gösteriyor. 5 aylık araba 5 yıllık araba gibi duruyor içine girince.sakın siz siz olun tofaş ve ya fiata yanaşmayın. satıcı otomat denizlide ona söyledim verdiği yanıt biliyoruz. biliyorsan niye sattınız.
![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
Alıntı:
_İlk önce bir tüketici derneğine gidip danışmalısın.! Tüketici kanununa göre: 1_Bir araçta aynı arızanın 2'den fazla 2_farklı 4 arıza 3_Arızanın 30 işgünü içinde giderilememesi durumlarında(buna yedek parça beklemesi de dahil): _Aracın İster yenisini,İster bedelini taleb edip.Mahkemede kazanabilirsin.! Not:Ben farklı marka ve arızalardan aracın bedelini aldım. Saygılar!!! |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
|
1079-1980ve1998 modeli O dan 3 tofaş araba aldım ve halen 1998 modeli kullanıyorum. 27 sene zarfında Motor-şanzıman-difransiyel ve ön takım fren arızalarına rastlamadım.Herkezin malumu olduğu arabayı temiz kullanmak da şarttır.Halen kullandığım 98 modal 9 yıllık arabama kendiliğinden satın almak için müşteri gelmektedir. Lütfen Tofaşı bu kadar kötülemeyiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |