Geri Git   Number 1 Forum Group > FİRMA - MESLEK - SEKTÖR REKLAM ve TANITIMLARI > Firma-Meslek Tanıtımı ve Reklamlar

LinkBack Konu araçları
Eski 17-01-2008, 10:18 AM   #1 (permalink)
ikomen
Junior Member

ikomen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
İnteraktif kişisel Tanıtım CV.

Selamlar saygılar..

Adım ilker ŞAHİN 2000 yılından buyana mobilya Ar-Ge kısmında teknik ressam olarak çalışmaktayım halende çalışmaktayım. buraya yazmamın nedeni iş aramak değil, hayır iş aramıyorum. Hedefim sadece kişisel tanıtım videomu paylaşmak ve bu meslek dallarındaki arkadaşlar ile bağlantıya geçerek mesleki alanda onlarla fikir alışverişinde bulunabileceğim bir portfey oluşturmak.

Şahsım adına düzenlemiş olduğum 15 dk. interaktif tanıtım videosunu izlemek için linkten download edin.

RapidShare: 1-Click Webhosting

Teşekür ederim...
Hayırlı işler dilerim..

Not: Kişisel Tanıtım videom sadece 76 mgb. mpeg4 formatındadır..
Tanıtım İçeriğinde; Bugüne kadar yapmış olduğum mesleki alandaki tecrübelerimi örneklerle ve hayatımın bir bölümünü resimler ile yansıtan bir çalışma izleyecksiniz.

Son Düzenleme ikomen tarafından 24-01-2008 11:12 AM de yapıldı.. Sebep: Linki değiştirdim (güncelleme)
ikomen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 18-01-2008, 10:50 AM   #2 (permalink)
8elif3
Junior Member

8elif3'ın Avatarı

İlgi: İnteraktif kişisel Tanıtım CV.

merhaba meslektaşım.
tanıtım filmini izledim gerçekten çok güzel olmuş.özeline msn adresimi yolladım bizimle bağlantıya geçersen sevinirim.5-6 tane daha meslektaş arkadaşım var.eğer CNR daki 2008 mobilya fuarına gelirsen buluşur tanıştırırım seni onlarla.
8elif3 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-01-2008, 11:59 PM   #3 (permalink)
ikomen
Junior Member

ikomen'ın Avatarı

İlgi: İnteraktif kişisel Tanıtım CV.

tamam fuara cumartesi gelicez inşallah. msn de seni ekledim. kabul etmeni bekliyorum. Görüşmek dileklerimle hayırlı işler dilerim..
ikomen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık