|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İnteraktif kişisel Tanıtım CV.
Selamlar saygılar..
Adım ilker ŞAHİN 2000 yılından buyana mobilya Ar-Ge kısmında teknik ressam olarak çalışmaktayım halende çalışmaktayım. buraya yazmamın nedeni iş aramak değil, hayır iş aramıyorum. Hedefim sadece kişisel tanıtım videomu paylaşmak ve bu meslek dallarındaki arkadaşlar ile bağlantıya geçerek mesleki alanda onlarla fikir alışverişinde bulunabileceğim bir portfey oluşturmak. Şahsım adına düzenlemiş olduğum 15 dk. interaktif tanıtım videosunu izlemek için linkten download edin. RapidShare: 1-Click Webhosting Teşekür ederim... Hayırlı işler dilerim.. Not: Kişisel Tanıtım videom sadece 76 mgb. mpeg4 formatındadır.. Tanıtım İçeriğinde; Bugüne kadar yapmış olduğum mesleki alandaki tecrübelerimi örneklerle ve hayatımın bir bölümünü resimler ile yansıtan bir çalışma izleyecksiniz. Son Düzenleme ikomen tarafından 24-01-2008 11:12 AM de yapıldı.. Sebep: Linki değiştirdim (güncelleme) |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İlgi: İnteraktif kişisel Tanıtım CV.
merhaba meslektaşım.
![]() tanıtım filmini izledim gerçekten çok güzel olmuş.özeline msn adresimi yolladım bizimle bağlantıya geçersen sevinirim.5-6 tane daha meslektaş arkadaşım var.eğer CNR daki 2008 mobilya fuarına gelirsen buluşur tanıştırırım seni onlarla. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|