|
||
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İlgi: www.profesyoneltakip.com
arkadaşlar siteyi inceledim süper bişey.. www.profesyoneltakip.com tam bir macera... Bekar olsam kesin katılırdım bu grubun içine kanımda var böyle maceralar yahuu... içim gitti valla. içinde macera olgusu taşıyan herkesin siteyi inceledikten sonra içi gidicek eminimmm.. bence bir tıklayın. muhteşemmm..
Son Düzenleme ikomen tarafından 18-01-2008 12:21 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
bu özel araştırma ve takip işini profesyonelce yapan ekibimizin birinci safha ulaşım adresidir...yani www.profesyoneltakip.com sadece kısa açıklamalar ve irtibat yolları için dizayn edildi.saygılar |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
|
[quote=ikomen;454668]arkadaşlar siteyi inceledim süper bişey.. www.profesyoneltakip.com tam bir macera... Bekar olsam kesin katılırdım bu grubun içine kanımda var böyle maceralar yahuu... içim gitti valla. içinde macera olgusu taşıyan herkesin siteyi inceledikten sonra içi gidicek eminimmm.. bence bir tıklayın. muhteşemmm..[/QUOTE
merhabalar ikomen...alem adamsın vesselam..sitede macera yok aslında ama...site dışı çok macera var tabii ki.mesleğin doğasında var.ayrıca ekibimizde bekar arkadaşımız yok.saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
|
eş takibini etik bulmuyoruz ve bize çok kolay geliyor..dikkatli okuduysanız sitede eş takibini yaptığımız durumlar ayrıntıları ile yazılı durumda..kısaca yapıcı olmaya çalışıyoruz.para kazanmak için yuva yıkma gibi bir vebalin altına girmek istemiyoruz.fakat...boşanma davaları için delil tıoplayabiliyorz.velayet davalarında haklılık ispatı için delil toplayabiliyoruz.çalıştığımız çok avukat arkadaşımız var......saygılar
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
ya da bilgi@profesyoneltakip.com burada özelinizi paylaşmak istemeyiz sanırım yardım isterseniz mail ile ulaşabilirsiniz.saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Junior Member
|
[quote=dedektıf;460204]
Alıntı:
Sitenizden hayatınızın ne kadarlık bir kısmının macera yüklü olduğunu çok net anlayabildiğim için o şekilde bir ifade kulladım ))... Demek hepiniz evlisiniz. Yaa aranıza katılmak çok isterim fakat şuan aktif bir mesleğim var. Bekar olsam riskim az olurdu yani memleket değiştir felan uzun mesele.... bu yüzden bekar olsam hiç düşünmeden dedektif olmak için büronuza gelmiştim.. ama şuan evli ve uzun yıllardır icra ettiğim mesleğim oluşu nedeniyle sizi yalnızca uzaktan seyretmek zorundayım.. sizi takip ediyorum anlıcanız.. saygılar bizden.. |
|
|
|
|