|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
|
Burda konu kapatılmış Tıklayın ama emegi geçen arkadaşlara teşekür ediyorum bende jtag ile ilgili bir şeyler eklemek istedim
ENTEKRELİ DEVRE NOT:VOLTAJINI RECEİVERDEN VERE BİLİRSİN ![]() Şemanın solunda 25 pin yazan yer lpt kısmı Sag taraftaki rakamlar ise eger kullanacagınız Receveir de soket varsa soketin sırasını gösteriyor ama çogu çihazda yok veya sıralama tutmaya bilir onun için siz o ucları kullanacacınız Receveir in baglantısına göre baglayacaksınız aşagıda STİ 5518 cpu'nun baglantısını ve receveir inize uyabilecek baglantı noktalarını gösteren şemayı ekledim ENTEKRESİZ DEVRE ![]() Devrenizi hazırladıktan sonra pc de yapmanız gereken paralelport ayarınız EPP/ECP LPT 0X378 olsun programı kullanırken arkada çalışan programlardan dolayı çalışmaya biliyor o yüzden arkada çalışan programları kapatın Receveir program atarken cihaz acık olacak eger bir hata yaparsanız yanlış dosya gibi programı kapatın tekrar acın receveir de fişten cekip tekrar takın ![]() ![]() STİ 5518 ve 5512 cpu olan cihazlarda kullana bilirsin STİ 5518 cpu göre baglantı 109 ayak = TRST 110 ayak = TMS 111 ayak = TDO 112 ayak = TDI 113 ayak = TCK Receveir Baglantı noktaları Yükleme Vidosunu seyredmek için tıkla Program için tıkla |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#9 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
|
Alıntı: