|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Deneyin, beğenecekmisiniz bakalım.
Arkadaşlar ilginç birşey buldum, beğendim. Sizle paylaşmak istedim. Büyük bir emek verilmiş. Tavsiye ederim sizde deneyin.
Başlat, Çalıştıra gelin ve aşağıdaki yazıyı yazın bakın bakalım neler olacak, yalnız yazıp enterledikten sonra çıkan yere de e ye basıp enterleyin telnet towel.blinkenlights.nl |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Başlat, çalıştır. telnet towel.blinkenlights.nl bunu yazıyorsun, Enter. Dos ekranı çıkıyor. İmlecin yanıp söndüğü yere e yazıyorsun, Enter. ve bekle çıkacak. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
aman dede ben almayayım bakalım neler olacak dedinmi neler olacahı belli değil daha önce sevgili hayalet ustanın oyununa geldim bilgisayarı kıracaktım artık bilmediğim işlerde yokum yinede teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
|
Korkmana gerek yok kardeş bu öyle oyun falanda değil. İşin sürprizinin kaçmaması için açıklamak istemiyorum. Ama çok büyük emek verilmiş güzel bir çalışma sadece.
Sonunda öyle beklenmedik bir acayiplik yok. Sadece çok güzel bir çalışma önünüze gelecek. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Adam hiç üşenmemiş, uğraşmış ve böyle bir eser ortaya çıkarmış, ne kadar büyük bir azim ve başarı değilmi. İşte bu çok hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|