|
||
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Sevgili araturka kardeşim;
Konu başlığına bakınca "İşte çok güzel bir konu" diye düşünmüş ve hemen girip bende En büyük hayalim'i yazmak istemiştim ama görüyorumki "En büyük hayal" de hayalmiş. Burası bir geyik muhabbeti konusu olmuş. Oysa "Geyik Muhabbeti" ne buradan http://www.number1forum.com/showthre...t=87876&page=4 devam edebilirdiniz değilmi.? Açtığın konu çok güzel ve çokta sürükleyici olacağına inanıyorum. Bunun içinde forum adına teşekkür ediyorum. "En büyük hayal"ine gelince, neden olmasın. Yeterince azimli olursan ve emek verirsen mutlaka birgün gerçekleşir. Adminler doğuştan Admin değillerdi ya. Selamlar, sevgiler.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
Mekan: Samsun
|
Benim "En büyük hayalim" Çok geniş kapsamlı olmasada güzel bir Türkiye turuna çıkmak.
Daha öncede söylemişimdir. Allah ömür verdiği sürece ölmeden önce görmek istediğim üç yer var. "Kapadokya (Ürgüp-Göreme-Peri bacaları), Çanakkale şehitlik anıtı ve bölge, Safranbolu evleri." Bu üç ana noktayı görmek içinde eşimle birlikte ve kendi arabamla, hiç acele etmeden, dura dinlene belki bir ay, yollarda geçtiğim belli merkezleride gezerek, yaşadığım şehire dönmek istiyorum. Allah'ım inşallah bana bu hayalimi gerçekleştirmeyi nasip eder. Allah(cc.) herkese hayal ettiklerine nail olmayı nasip etsin. Tabii ki emek verip hak edene.!
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Demek bu kadar nefret ediyordun benden haa, bilelim dost kim düşman kim hehheh. İki üç yıl sonra evlenirsin çocuğun olur, 20 yıl sonra üniversiteme gelir hocası olurum, gösteririm ben sana sömürecem seni. 7 yı bırakacam çocuğunu üniversitede atılacak da belin bükülecek:icon_stud . Amma yazdım ha. (Ciddiye almayın, klasik bir :icon_rend ). |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Alıntı:
![]() McFeatFomenter ( yaw bu ismin ne uzun senin sana kısaca Mc diyelim be ) İzmir neresiydi msn'den soracam ama bir türlü açmıyosun ki ![]() sevgiler.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |