Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Forum Oyunları

LinkBack Konu araçları
Eski 08-06-2006, 10:49 PM   #1 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Smile En büyük hayaliniz...

En büyük hayalinizi yazınız bu bölüme dostlarım

Benim en büyük hayalim biraz zaman alacak ama bu forumda admin olmak sanırım kendimi bu foruma adadım bu günlerde
araturka Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 08-06-2006, 10:55 PM   #2 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Burada sadece bir admin var @Doctorwho .Yerine mi geçmek istiyorsunuz?
Adminim forumu satışa mı çıkardın yaw?
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-06-2006, 10:59 PM   #3 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Katil
Burada sadece bir admin var @Doctorwho .Yerine mi geçmek istiyorsunuz?
Adminim forumu satışa mı çıkardın yaw?
çaktırrrmaaaaa geyiq yapıorz beaa
araturka Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 11:01 AM   #4 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Sevgili araturka kardeşim;
Konu başlığına bakınca "İşte çok güzel bir konu" diye düşünmüş ve hemen girip bende En büyük hayalim'i yazmak istemiştim ama görüyorumki "En büyük hayal" de hayalmiş.
Burası bir geyik muhabbeti konusu olmuş.
Oysa "Geyik Muhabbeti" ne buradan http://www.number1forum.com/showthre...t=87876&page=4 devam edebilirdiniz değilmi.?

Açtığın konu çok güzel ve çokta sürükleyici olacağına inanıyorum. Bunun içinde forum adına teşekkür ediyorum.
"En büyük hayal"ine gelince, neden olmasın. Yeterince azimli olursan ve emek verirsen mutlaka birgün gerçekleşir. Adminler doğuştan Admin değillerdi ya.

Selamlar, sevgiler.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 11:10 AM   #5 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Mekan: Samsun
Benim "En büyük hayalim" Çok geniş kapsamlı olmasada güzel bir Türkiye turuna çıkmak.
Daha öncede söylemişimdir. Allah ömür verdiği sürece ölmeden önce görmek istediğim üç yer var. "Kapadokya (Ürgüp-Göreme-Peri bacaları), Çanakkale şehitlik anıtı ve bölge, Safranbolu evleri."
Bu üç ana noktayı görmek içinde eşimle birlikte ve kendi arabamla, hiç acele etmeden, dura dinlene belki bir ay, yollarda geçtiğim belli merkezleride gezerek, yaşadığım şehire dönmek istiyorum.

Allah'ım inşallah bana bu hayalimi gerçekleştirmeyi nasip eder.

Allah(cc.) herkese hayal ettiklerine nail olmayı nasip etsin.

Tabii ki emek verip hak edene.!

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 11:24 AM   #6 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Pek fazla bir hayalim yok. Hayalden ziyade planlarım vardı, bunların en basiti okulumu kazasız belasız bitirmekti. Nasipse haftaya üniversiteyi tamamen bitiriyorum.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 12:39 PM   #7 (permalink)
SametCan
Senior Member

Oh be kurtuluyoruz senden desene
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 12:44 PM   #8 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

benim gerçek hayalim ise bir arabam olması inş. askerden gelince
araturka Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 01:19 PM   #9 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
benim hayalim ,ailemin huzurlu , sağlıklı ve mutlu olması . .biraz çok param olursada güzel bir dünya turu da hayallerimin arasında : )
fam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 03:14 PM   #10 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Katil
Oh be kurtuluyoruz senden desene
Okulu bitiriyorum dedim, forumu değil Demek bu kadar nefret ediyordun benden haa, bilelim dost kim düşman kim hehheh. İki üç yıl sonra evlenirsin çocuğun olur, 20 yıl sonra üniversiteme gelir hocası olurum, gösteririm ben sana sömürecem seni. 7 yı bırakacam çocuğunu üniversitede atılacak da belin bükülecek:icon_stud . Amma yazdım ha.
(Ciddiye almayın, klasik bir :icon_rend ).
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 03:26 PM   #11 (permalink)
SametCan
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : McFeatFomenter
Okulu bitiriyorum dedim, forumu değil Demek bu kadar nefret ediyordun benden haa, bilelim dost kim düşman kim hehheh. İki üç yıl sonra evlenirsin çocuğun olur, 20 yıl sonra üniversiteme gelir hocası olurum, gösteririm ben sana sömürecem seni. 7 yı bırakacam çocuğunu üniversitede atılacak da belin bükülecek:icon_stud . Amma yazdım ha.
(Ciddiye almayın, klasik bir :icon_rend ).
İste McfeatFomenter'in en büyük hayalinide öğrenmiş olduk
McFeatFomenter ( yaw bu ismin ne uzun senin sana kısaca Mc diyelim be )
İzmir neresiydi msn'den soracam ama bir türlü açmıyosun ki
sevgiler..
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2006, 01:42 AM   #12 (permalink)
HaCkEr_Is_BaCk
Senior Member

benım hayalım dunyanın en buyuk hackerı olmak
HaCkEr_Is_BaCk Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık